Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ψηφίστηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αλμωπίας και του Συλλόγου Προσφορά Ζωής

Το μνημόνιο θα δημοσιευτεί μόλις υπογραφεί

Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μας η σημερινή, καθώς ψηφίστηκε το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας, της ΔΗΚΕΑ και του Συλλόγου Προσφορά Ζωής. Το μνημόνιο συνεργασίας αφορά την μεταφορά των εθελοντών αιμοπεταλιοδοτών του Συλλόγου μας, από την Αριδαία στο Γ.Ν.Θ. Γ. Παπανικολάου με το οποίο συνεργαζόμαστε άριστα, με όχημα, οδηγό κτλ του Δήμου Αλμωπίας και της ΔΗΚΕΑ.  


Επίσης ο Δήμος Αλμωπίας μαζί με τη ΔΗΚΕΑ μας παρέχει κάθε αναγκαία υποστήριξη προκειμένου να επιτευχθούν οι σκοποί του Συλλόγου που αφορούν την ευαισθητοποίηση – ενημέρωση των Δημοτών του Δήμου Αλμωπίας καθώς και τους απαραίτητους χώρους προκειμένου να αναπτυχθούν οι σχετικές δράσεις του συλλόγου. 


Ευχαριστούμε όλους τους συμβούλους που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψήφισαν ομόφωνα το μνημόνιο συνεργασίας.


Ευχαριστούμε τις παρατάξεις: Αλμωπία εδώ ζούμε, Αλμωπία ψηλά, Ενωμένοι για την Αλμωπία. 


Το μνημόνιο θα δημοσιευτεί μόλις υπογραφεί από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κο  Χρυσίδη Κυριάκο, τον Δήμαρχο Αλμωπίας  και την ΔΗΚΕΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365