Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 9/2 Κριός 


Υπάρχει κάποιος έξω από τη συναισθηματική σου σφαίρα που σε έχει βάλει σε πολλές σκέψεις. Όχι βέβαια με την ρομαντική έννοια…αλλά επειδή απολαμβάνει να διαδίδει κουτσομπολιά και να δημιουργεί αναταραχές.
Δεν είσαι σε θέση να εντοπίσεις πόσο προβληματικό είναι το άτομο, αλλά θα πονέσεις βαθιά μέσα σου, όταν το ανακαλύψεις. Αν όμως αυτή η αποκάλυψη σε βοηθήσει να τον απομακρύνεις από την παρέα σου, τότε θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

ζώδια ταύρος

Η προσπάθεια που έκανες πρόσφατα για να βελτιώσεις τον εαυτό σου ή το συναισθηματικό σου κόσμο, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον αγαπημένο σου.
Στην πραγματικότητα, αγνοείς πόσο ιδιαίτερη φάνηκες…κάνοντάς το.
Δεν είχες σκεφτεί πως η εντυπωσιακή εστίαση και οι προσπάθειές σου θα προσέλκυαν αυτό το είδος προσοχής, αλλά μην το αποκλείεις καθόλου τώρα!

ζώδια προβλέψεις 09/02 δίδυμοι

Μην αφήσεις την ανυπομονησία σου να δημιουργήσει εντάσεις στο δεσμό σου. Θα αγανακτήσεις μ’ ένα σενάριο που επαναλαμβάνεται στο μυαλό σου για τη σχέση σου…αλλά μην παρασυρθείς από αυτό το συναίσθημα και προχωρήσεις απερίσκεπτα σε κινήσεις. Ό, τι κι αν είναι αυτό που σε έχει κουράσει…ξανασκέψου το. Επειδή οι εσπευσμένες κινήσεις, δεν είναι η απάντηση. 

ζώδια καρκίνος

Μπορεί να είναι απαραίτητο να εξαλείψεις στο αρχικό της στάδιο μια κατάσταση που μπορεί να γίνει εκρηκτική στην πορεία. Κάτι που ξεκίνησε σαν δευτερεύον θέμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα μπορούσε να μεγαλώσει σε δύναμη και μέγεθος και ίσως τελικά κάνει μεγάλη ζημιά. Γι’ αυτό μίλησε ανοιχτά με το σύντροφό σου… και θα δεις πως η συνεργασία μαζί του μεταμορφώνει και λύνει τα πάντα. 

ζώδια προβλέψεις 09/02 λέων

Μπορεί να υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείς να επιλέξεις για να οδηγήσεις τη σχέση σου σε μια ορισμένη κατεύθυνση. Κανονικά, αυτό μπορεί να σε εξιτάρει ή να σε ενθουσιάζει. Όμως με προσεκτικές κινήσεις, θα μπορέσεις να ανακαλύψεις όλα αυτά που προκαλούν σύγχυση ή ανησυχία στο δεσμό σου. Μην ξεχνάς πως τώρα βρίσκεσαι στο στάδιο που επιλέγεις. Γι’ αυτό μη βιάζεσαι.

ζώδια παρθένος

Η «ανισορροπία» εμφανίζεται και πάλι στο δεσμό σου. Μπορεί να έχεις τα δίκια σου που νιώθεις πως αναλαμβάνεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στο δεσμό σου. Όμως αν συμβαίνει πραγματικά κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να το σταματήσεις άμεσα.. Ωστόσο αν με το ταίρι σου αποφασίσετε να μοιραστείτε τις ευθύνες και τα καθήκοντα…μια ουσιαστική συζήτηση θα είναι ο καταλύτης για τη θετική εξέλιξη του δεσμού σας. 

ζώδια προβλέψεις 09/02 ζυγός

Πρέπει να συνειδητοποιήσεις πως οι συνήθειες, είναι αυτές που διαμορφώνουν την ερωτική σου ζωή ή τη σχέση σου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, γνωρίζεις πως μπορείς να προχωρήσεις… αν αντισταθείς λιγότερο στις αλλαγές. Η διατήρηση της ηρεμίας και της άνεσης είναι όμορφο πράγμα. Αν όμως εμποδίζουν την επίτευξη του παθιασμένου δυναμικού σου, τότε αυτό πρέπει να το αξιολογήσεις με ειλικρίνεια τώρα. 

ζώδια σκορπιός

Η πρόοδος της σχέσης σου δε θα χρειαστεί συμβιβασμούς ή θυσίες για να συμβεί. Η επιθυμία να ζήσεις την εμπειρία μιας πιο ικανοποιητικής ερωτικής ζωής δεν απαιτεί επιβράδυνση σε άλλους τομείς της ζωής σου. Μπορείς να πετύχεις ισορροπία, χωρίς να αφήσεις τίποτα και κανένα να σε εμποδίσει να βάλεις τα ερωτικά σου στην πιο ψηλή θέση της λίστας προτεραιοτήτων σου τώρα.

ζώδια τοξότης

Αντί να αντιμετωπίζεις με επιφύλαξη την πρόοδο που συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο άτομο τώρα, καλύτερα καλωσόρισέ τη. Αξιοποιώντας την παθιασμένη σου ορμή στο όνομα της αγάπης θα καταφέρεις να μετατοπίσεις αυτή τη σχέση, σε ένα νέο επίπεδο. Για να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που θέλεις να ζήσεις στα ερωτικά σου, πρέπει να το υποστηρίξεις πνευματικά! 

ζώδια αιγόκερως

Η υπομονή σου μπορεί να είναι θρυλική, φέρνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε οποιαδήποτε περιοχή της ζωής σου. Όμως μπορεί να νιώθεις πως η σχέση σου έχει γίνει λιγάκι εύθραυστη τελευταία λόγω κάποιων καταστάσεων. Προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου για να τον βάλεις στην εικόνα όλων όσων αντιμετωπίζεις αυτό το διάστημα. Το να υποφέρεις στη σιωπή….δεν είναι λύση.

ζώδια υδροχόος

Θα ανακαλύψεις πως η μυστηριώδης συμπεριφορά που υιοθετείς τελευταία…περισσότερο μπερδεύει, παρά ιντριγκάρει τον εραστή σου. Γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν ο αγαπημένος σου σε ρωτήσει άμεσα τι ακριβώς σκέφτεσαι και νιώθεις. Μπορεί να είναι καιρός να ειπωθούν μερικές αλήθειες ανάμεσά σας. Αυτό θα οδηγήσει τη σχέση σου σε ένα μεταβατικό και ιδιαίτερα θετικό στάδιο.

ζώδια ιχθύες

Τα συναισθήματα, μαζί με την εξελισσόμενη στάση απέναντι στον έρωτα την οικειότητα και τις σχέσεις, θα σου προκαλέσουν σύγχυση τώρα. Οι ανάγκες σου θα έχουν διακυμάνσεις με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρη για το τι ακριβώς χρειάζεσαι από μια σχέση. Η αβεβαιότητα είναι σαφής ένδειξη πως χρειάζονται σαφείς και θετικές αλλαγές. Μην αφήσεις να σου δημιουργήσει αμφιβολίες όλη αυτή η κατάσταση. Μίλησε με το ταίρι σου και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Μόνο έτσι θα προχωρήσει θετικά η σχέση σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365