Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Αλμωπός Αριδαίας: Βάζουμε μπροστά τις μηχανές - Ξεκινάνε την Δευτέρα οι προπονήσεις

Ανακοίνωση

Η ΠΑΕ Αλμωπός ΑΠΟ Αριδαίας Λουτρά Πόζαρ είναι στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι η αγωνιστική δράση, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League για την ομάδα μας ξεκινάει. Όλα είναι έτοιμα και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου έχουμε το πρώτο μας ραντεβού με την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες μας, στο γήπεδο της Αψάλου.


Η όρεξη από όλους για διάκριση στην παρθενική μας εμφάνιση στις Επαγγελματικές κατηγορίες μετά από χρόνια μας γεμίζει αισιοδοξία, γι’αυτό και πιστεύουμε ότι με σκληρή δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες υγεία και τηρώντας αυστηρά και κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο, να πάνε όλα καλά και να ξεχάσουμε αυτήν την περιπέτεια.


Ο προπονητής μας Γιώργος Τυριακίδης στέλνει το δικό του μήνυμα δηλώνοντας τα εξής: «Επιτέλους επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα με περίεργα συναισθήματα, με ιδιαίτερη προσοχή και ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο. Εύχομαι λόγω της μεγάλης απραξίας να μην έχουμε τραυματισμούς, να ετοιμαστούμε γι’αυτό το περίεργο πρωτάθλημα και ευχόμαστε να πάνε όλα καλά. Θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ όσο μπορούμε καλύτερα με δύο-τρεις μεταγραφικές κινήσεις, γιατί έχει αποχωρήσει ο Pablo Soda και έχει στρατευτεί ο Βασίλης Μαγγίζης.»

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365