Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 18/2 Κριός 


Αγαπητοί Κριοί, οι πυτζάμες μπορεί να γίνουν η αγαπημένη σας επιλογή τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες! Ο Ήλιος γλιστρά στους Ιχθύες και τον 12ο Οίκο σας της επούλωσης και της ξεκούρασης. Ας κινηθείτε λίγο πιο διακριτικά, μέχρι να περάσετε στη δική σας «εποχή» από τις 19 Μαρτίου.
Αυτή είναι ιδανική φάση να αρχίσετε γιόγκα ή διαλογισμό, να δημιουργήσετε και να κοιμηθείτε περισσότερο. Με τη διαίσθησή σας οξυμένη, δώστε σημασία στα όνειρά σας που μπορεί να σας δώσουν ισχυρά μηνύματα και εναύσματα.! 

ζώδια σήμερα Ταύρος

Δώστε χρόνο στη διασκέδασή σας τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες, αγαπητοί Ταύροι! Η δημοτικότητά σας θα πάρει την ανιούσα, καθώς ο Ήλιος περνά στους Ιχθύες και τον τομέα σας της κοινωνικής δικτύωσης.
Είναι η στιγμή να αναζητήσετε συνέργειες και να πειραματιστείτε με καινούργιες τεχνικές, να διευρύνετε την οπτική σας και τους κύκλους σας.
Ενδείκνυται να ασχοληθείτε περισσότερο με το διαδίκτυο, για να εντοπίσετε συμμάχους αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης για τα πολλά σχέδιά σας!

ζώδια σήμερα 18/02 Δίδυμοι

Θέστε ψηλά μπορείτε τον πήχη των στόχων σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Ο Ήλιος αρχίζει τη μηνιαία διαμονή του στους Ιχθύες και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα λάβουν πολλές δυνατότητες και προοπτικές τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Θα σας ανοιχτούν νέα μονοπάτια για την επιτυχία, πολλά υποσχόμενα για τα κέρδη και τη φήμη σας. Φροντίστε να κάνετε τις πιο καίριες κινήσεις σας πριν τις 19 Μαρτίου, ώστε να θέσετε το όνομά σας στο στόμα όλων!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αρχίστε να κάνετε έρευνα για μετακινήσεις, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο δραστήριος Ήλιος ορμά στους Ιχθύες και φορτίζει τον «ταξιδιάρικο» 9ο Οίκο σας μέχρι τις 19 Μαρτίου. Ξαφνικά θα σας δελεάζει η προοπτική να βρεθείτε οπουδήποτε στον κόσμο, χωρίς να μετράτε τώρα τους υγειονομικούς περιορισμούς. Μην πτοηθείτε αν δεν μπορεί να σας ακολουθήσει ένα ιδιαίτερο άτομο, αυτή η φάση θα προάγει την ανεξαρτησία σας. Αν δεν μετακινηθείτε τελικά, ίσως να διευρύνετε μια επιμορφωτική ή επιχειρηματική δραστηριότητά σας! 

ζώδια σήμερα 18/02 Λέων

Κρεμάστε την ένδειξη «Μην Ενοχλείτε», αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και αφυπνίζει τον 8ο Οίκο σας της οικειότητας. Μέχρι τις 19 Μαρτίου δεν θα έχετε διάθεση για ευρύτερες κοινωνικές δραστηριότητες, θα προτιμάτε στιγμές με το ταίρι σας με ανεβασμένη ερωτική θερμοκρασία. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να απολαύσετε τη διαδρομή, μέχρι να εντοπίσετε το ταίρι που διαθέτει όλο το πακέτο των ζητουμένων σας. Στο μεταξύ, μπορείτε να ασχοληθείτε και με τα οικονομικά ή τα φορολογικά σας θέματα! 

ζώδια σήμερα Παρθένος

Μήπως παραμελήσατε τους δικούς σας ανθρώπους τον τελευταίο καιρό, αγαπητοί Παρθένοι; Με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, θα τους θέσετε ξανά σε προτεραιότητα! Μέχρι τις 19 Μαρτίου θα ενδυναμώσετε προσωπικούς δεσμούς, ίσως να πάρετε και ρίσκα σε συναισθηματικό ή/και επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα που ευνοούνται οι δημιουργικές συμπράξεις, η προσέγγιση κάθε «συμμάχου» θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον! 

ζώδια σήμερα 18/02 Ζυγός

Η ενέργειά σας ανανεώνεται, αγαπητοί Ζυγοί! Ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της υγείας, γι’ αυτό θα πάψετε να χρησιμοποιείται το ποδήλατο για κρεμάστρα. Τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδας θα εστιάσετε στο να φέρετε σε άρτια φόρμα το σώμα αλλά και το πνεύμα σας. Κλείστε τις όποιες εκκρεμότητες στο πρόγραμμα και τα οικονομικά σας, ώστε να έχετε χρόνο για καθημερινή εξάσκηση. Προσέξτε τη διατροφή σας χωρίς να φτάσετε σε υπερβολές, στοχεύστε στη μετριοπάθεια και όχι στην τελειότητα! 

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, δεν γιορτάσατε τη Μέρα των Ερωτευμένων ή θέλετε να την ξαναζήσετε; Η ευχή σας θα πραγματοποιηθεί, με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τον ερωτικό 5ο Οίκο σας για έναν ολόκληρο μήνα γεμάτο μαγικές στιγμές. Θα γίνετε μαγνήτης της αγάπης και της χαράς, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Βάλτε καινούργιες και πικάντικες πινελιές στην καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα βιώσετε αλησμόνητες εμπειρίες με καινούργιες γνωριμίες. Με τη ζωή σας να γεμίζει δράση, προετοιμάστε κατάλληλα την εμφάνιση αλλά και τους χώρους σας! 

ζώδια σήμερα Τοξότης

Ο περιορισμός στο σπίτι πρέπει να έχει πιέσει τη νομαδική ιδιοσυγκρασία σας, αγαπητοί Τοξότες… Αλλά με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τον 4ο Οίκο σας του φωλιάσματος, τώρα μπορεί να τον απολαύσετε! Μέχρι τις 19 Μαρτίου θα μειώσετε τους ρυθμούς σας, για να χαλαρώσετε και να επαναφορτιστείτε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα «τεμπελιάσετε»: Αυτό το διάστημα ηρεμίας και απομόνωσης, θα βοηθήσει να επεξεργαστείτε τις ιδιοφυείς ιδέες σας σαν να ετοιμάζετε τους σπόρους τους… Και σε έναν μήνα από τώρα, μπορεί να ξεμυτίσει κάτι πραγματικά εξαιρετικό! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αφυπνίστε την εξωστρεφή πλευρά σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Με τον Ήλιο στους Ιχθύες και τον επικοινωνιακό 3ο Οίκο σας, θα βάλετε περισσότερη λάμψη και ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Τώρα θα αναπτερωθεί το ενδιαφέρον σας για όσα συμβαίνουν στο ευρύτερο περιβάλλον, γι’ αυτό διαθέστε χρόνο σε πολλούς ανθρώπους. Δικτυωθείτε καλύτερα, μιας και η δύναμη είναι στους πολλούς… Ευκαιρίες συμπράξεων θα σας προσεγγίζουν από παντού, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο! 

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Η εποχή των γενεθλίων σας έφτασε στο τέλος της, αγαπητοί Υδροχόοι! Ο Ήλιος αποχωρεί από τα εδάφη σας για να στραφείτε στις σημαντικές αποστολές που σας αναμένουν. Γειωθείτε με λίγη πρωινή άσκηση και λίγη τακτοποίηση των χώρων σας. Πρέπει να στήσετε το νέο πρόγραμμά σας και να ανανεώσετε τους στόχους σας, μέχρι τις 19 Μαρτίου που ο Ήλιος θα είναι στους Ιχθύες και τον πρακτικό 2ο Οίκο σας. Βάλτε σε τάξη τα οικονομικά σας και ετοιμάστε τις επόμενες σημαντικές επαγγελματικές κινήσεις! 

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, ετοιμάστε την τούρτα σας και τη σαμπάνια! Ο Ήλιος μπαίνει στα ύδατά σας και θα μείνει μέχρι τις 19 Μαρτίου. Μετά από μια περίοδο συλλογισμού και νωθρότητας, όλα θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται ξανά. Ασχοληθείτε με όσα θα σας προωθήσουν και θα κάνουν ευρύτερα γνωστά τα σχέδιά σας για το μέλλον. Μην περιμένετε κανέναν να σας δώσει την άδεια ή να κάνει κάτι για εσάς, πάρτε τα ηνία της ζωής σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365