Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Λουτράκι Αλμωπίας: Άγνωστοι κατέστρεψαν πομόνες και έκλεψαν μετασχηματιστές (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό από το Λουτράκι Αλμωπίας
Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Λουτρακίου Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι κατέστρεψαν δύο πομόνες  που χρησιμοποιούν αγρότες για το πότισμα των αγροτεμαχίων τους και έκλεψαν τους μετασχηματιστές που υπήρχαν.


Άλλο ένα παρόμοιο περιστατικό, από τα πολλά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα στην περιοχή μας, με αγνώστους να έχουν βάλει στο μάτι τους μετασχηματιστές.


Με την αρδευτική περίοδο να ξεκινάει σε λίγους μήνες, τέτοιες ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα στους αγρότες της Αλμωπίας.


Δείτε τις φωτό από το Λουτράκι Αλμωπίας:








2 σχόλια:

  1. εθελοντική αστυνόμευση...κατά λάθος τραυματιοσμος δράστη....συγνώμη δεν το ήθελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μόνη λύση κάμερες παντού
    Δεν είναι άγνωστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365