Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Έκανε το εμβόλιο ο Δάνης Τζαμτζής - Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε

Δείτε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Δείτε την ανάρτηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας:


Έκλεισα τα 60 και η πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έγινε σήμερα . Ραντεβού στις 7-5-2021 για την δεύτερη δόση. Ευχαριστώ τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Έδεσσας για τον επαγγελματισμό τους και την συμπεριφορά τους όχι μόνο προς εμένα αλλά σε όλους τους πολίτες που είχαν ραντεβού για εμβολιασμό.

Κανένα απολύτως πρόβλημα από τον εμβολιασμό. Καμία κοκκινίλα, ούτε πόνος. Δεν φαίνεται καν το σημείο.

«Το ραντεβού για εμβολιασμό, είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε»



Έκλεισα τα 60 και η πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca έγινε σήμερα . Ραντεβού στις 7-5-2021 για την δεύτερη δόση....

Δημοσιεύτηκε από Danis Tzamtzis στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2021

2 σχόλια:

  1. 7-5? 3 μήνες μετά η δεύτερη δόση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι.Το εμβόλιο της Astra zeneca,του Πανεπιστημίου τής Οξφόρδης, χορηγείται σε διάστημα 8-12 εβδομάδων,η πρώτη δόση με την δεύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365