Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Φιλοζωική Αριδαίας: Δύο μικρά αδερφάκια ζητούν φιλοξενία (ΦΩΤΟ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Θα ζητήσω για μια ακόμη φορά την βοήθεια σας. Τα δυο αδερφάκια της φωτογραφίας πετάχτηκαν από ένα δίποδο κάθαρμα στον Εξαπλατανο. Έχω πει χιλιάδες φορές, μην πετάτε τα ζώα σας ,απλά ζητήστε την βοήθεια μου και θα είμαι κοντά σας. ΤΙΠΟΤΑ. 


Δεν ξέρω τι άλλο να κανω για να με καταλάβετε και να καταλάβετε και τον κοσμο που τον φέρνετε στα όρια του. Ζητάω φιλοξενια για τα δυο μικρά. Θα αναλάβω όλα τα εξοδα τους .Σας παρακαλώ οποίος έχει έναν ζεστό χώρο, γιατί περιμενουμε άσχημες καιρικές συνθήκες ας με ειδοποιήσει. 

Είναι κρίμα να τα αφήσουμε έξω.

Ο προεδρος Φώτης Παραστατίδης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365