Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Δύσκολα θα ανοίξουν αύριο Δευτέρα τα σχολεία - Οι Δήμαρχοι θα αποφασίσουν

Η τελική απόφαση ανήκει στους Δημάρχους

Στους ρυθμούς της "Μήδειας" κινείται όλη η χώρα.


Η Π.Ε. Πέλλας έχει δεχτεί σφοδρό κύμα κακοκαιρίας, με χιόνια, πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς άνεμους να συνθέτουν το σκηνικό του καιρού.


Ενα μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει με τις σχολικές μονάδες από αύριο Δευτέρα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia365, δύσκολα θα ανοίξουν αύριο τα σχολεία της Π.Ε. Πέλλας, ειδικά στις περιοχές που έχουν δεχτεί μεγαλύτερη κακοκαιρία. Θυμίζουμε πως η πρόβλεψη της Ε.Μ.Υ. για αύριο Δευτέρα αναφέρει θερμοκρασίες κάτω του μηδενός και ισχυρούς ανέμους.


Η τελική απόφαση ανήκει στους Δημάρχους των τεσσάρων Δήμων της Πέλλας. Το αργότερο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα υπάρχουν οριστικές αποφάσεις. Αν οι σχολικές μονάδες παραμείνουν κλειστές, τα μαθήματα εκτός απροόπτου θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

4 σχόλια:

  1. εννοείται με τηλεκπαίδευση.Έχουμε χάσει ήδη τόσα μαθήματα...κι άλλο πίσω να μείνουμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στα σχολεία δεν είμαστε στο βουνό.2 μέρες θα είναι το πρόβλημα.Σημαντικό κριτήριο να μην χάνουν τα παιδιά μαθήματα.Δηλαδή εαν χιονίζει 10 μέρες θα χάσουμε 10 μέρες και η Νοτια ελλάδα καμία? Προστατεύουμε ΚΑΙ την πρόοδο των μαθητών..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή τι θα αλλάξει μέχρι το απόγευμα και δεν μπορουν να αποφασίσουν τώρα; αλλά είμαστε της τελευταίας στιγμής. Οι θερμοκρασίες θα είναι υπό το μηδέν σε πολλα ορεινά χωριά του νομου μας για όλη την εβδομάδα. Παγετός και ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην ξεχνάτε ότι τα παράθυρα στα σχολεία ανοίγουν ανά συχνά διαστήματα..είπαμε να μην αρρωστήσουν τα παιδιά τόσο καιρό κάνουν τα μαθηματα διαδυκτιακα δεν θα γίνει κάτι αν τα κάνουν και τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365