Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: Να ενισχυθεί με προσωπικό το κατάστημα ΕΛΤΑ Αριδαίας

Δελτίο Τύπου

ΕΝΑΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ


Επιτακτική είναι η ανάγκη να ενισχυθεί με προσωπικό το κατάστημα των ΕΛΤΑ Αριδαίας. Αυτό τονίζει σε δήλωσή του ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» Δημήτρης Μπίνος. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και λόγω της πανδημίας, οι ανάγκες είναι αυξημένες με αποτέλεσμα να μην επαρκεί το προσωπικό.


Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι ένας και μόνο Ταχυδρόμος εξυπηρετεί ολόκληρη την πόλη της Αριδαίας. Παρά τη φιλότιμη προσπάθεια του ανθρώπινου παράγοντα, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις στη διανομή της αλληλογραφίας, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά ζητήματα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, ότι ανάμεσα σε αυτή την αλληλογραφία υπάρχουν πολλές φορές λογαριασμοί ή ρυθμίσεις που χάνονται εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης.


Όλοι οι τοπικοί φορείς, Δημοτική Αρχή, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Βουλευτές του Νομού, είναι σημαντικό να ασχοληθούν σοβαρά με το ζήτημα αυτό και να απευθυνθούν προς τη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, ώστε να αντιμετωπιστεί το εν λόγω πρόβλημα. Η μόνη λύση, είναι η στελέχωση του καταστήματος με επιπλέον προσωπικό.


Ένας παραπάνω λόγος εν μέσω της πανδημίας, είναι και η αντιμετώπιση της αναμονής και κατ’ επέκταση του συνωστισμού των πολιτών, που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο εν λόγω κατάστημα.

9 σχόλια:

  1. Να χαμε να λέγαμε.Κε Μπινο,όπως καλά ξέρετε,ο Δήμαρχος δεν είναι Υπουργός μεταφορών για να κάνει προσλήψεις και διορισμούς.Σιγα σιγά θα ζητήσετε και προσλήψεις στην Υγεία και στην εκπαίδευση.Ειναι αυτό που λέμε στείρα αντιπολίτευση,συνέλθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπάτσης φταίει και σ αυτό μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αθήνα δεν ξέρει που καν πέφτει η Αλμωπία των 20χιλ κατοίκων ... ξυπνήστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάτι, η νέα Δημοκρατία θέλει να απαξιώσει την αξία των ΕΛΤΑ, για αυτό και κατεβάζει την ποιότητα των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ, δεν κάνει προσλήψεις και τους οδηγεί σε μαρασμό. Από την άλλη υποστηρίζει και "χαιδεύει¨τις εταιρίες courier, με πρώτη και καλύτερη την ACS, που ανήκει στον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων. Το σινάφι τους δηλαδή. Και εσύ καημένε κάτσε με τις ώρες στην ουρά να πάρεις το δεματάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ όλα ήταν κανονικά. Πολλές προσλήψεις έκανε. Παντού πήγαιναν όλα ρολόι .

      Διαγραφή
  5. Τουλάχιστον να θυμόμαστε ή μάλλον να μη ξεχνάμε ποιοι έκλεισαν τις υπηρεσίες στην επαρχία μας:ΟΤΕ,ΔΕΗ,ΔΟΥ όλες τις έκλεισε η ΝΔ.Τωρα θα αποτελειώσουν, ότι απέμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο σωστός τίτλος θα ήταν "ένας ταχυδρόμος που ήταν υποψήφιος με τον Μπινο εξυπηρετεί όλη την Αριδαία". Έχει πάρει χαμπάρι ο Μπινος ότι ξεκίνησε η εθελουσία στα ΕΛΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΕΙΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ.
    ΑΣΕ ΡΕ ΜΠΙΝΟ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365