Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ: Καταδικάζει τα όσα αναρτήθηκαν απο μέλος της, το οποιο αναμένεται να διαγραφεί

Διαβάστε την ανάρτηση

Διαβάστε την ανάρτηση της ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ:


Ως ΟΝΝΕΔ ΠΕΛΛΑΣ καταδικάζουμε απερίφραστα τα όσα αναρτήθηκαν χθες από μέλος μας. Τέτοιες θέσεις δεν εκφράζουν την οργάνωση, ούτε τα μέλη μας. 


Έχουμε ενημερωθεί από την κεντρική διοίκηση ότι έχει ήδη κληθεί σε απολογία για σήμερα, όπου αναμένεται να διαγραφεί.

3 σχόλια:

  1. η Νεα Δημοκρατία έγινε ή προσπαθεί να γίνει ένα σύγχρονο δημοκρατικό κόμμα.Ούτε ακροδεξιούς, ούτε εθνικοπατριώτες ,ούτε ανθρώπους που κατά το παρελθόν στοιβάχτηκαν ή κρύφτηκαν στης αγκάλες τις για χρόνια επιθυμεί.
    Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου ακολουθεί τη Νέα εποχή που θέλει τους ανθρώπους με νέα άποψη.Οι αναχρονιστικές συντηρητικές αποψεις δεν ανήκουν σε αυτό το χώρο.Όσοι το κατάλαβαν ας αποχωρήσουν μόνοι τους...Θα ακολουθησει και νέο κύμα μοντέρνων αποφάσεων που θα στεναχωρήσει πολλούς υπερπατριώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη ρε φίλε αλλα τι γραφεις? Όντως τωρα πιστευεις οτι η ΝΔ προσπαθεί να διώξει τα ακροδεξιά στοιχεία? Το επιχειρημά σου καταρρίπτεται μόνο και μόνο που έχει μέσα τον Βορίδη, τον Μπογδάνο, τον Άδωνι και τον Πλεύρη. Απο εκει και ύστερα θέλεις να μου πεις ότι τύπους σαν και αυτόν που πόσταρε αυτή την αηδία δεν ξέρουν τι απόψεις έχουν και
      εκπλήσονται απο αυτά τα ποστ?
      Οχι φίλε δεν
      εκπλήσονται απλά τον έδιωξαν για τα μάτια του κόσμου και επειδή έκραξε τον Κούλη!
      Η αστυνομοκρατία και ο διορισμός κομματικών στρατών σε θέσεις του Δημοσίου δεν αποτελούν αναχρονιστικές πρακτικες?

      Διαγραφή
  2. Καλά τα λέτε και έτσι πρέπει,μακάρι.Ομως με αντιπρόεδρο Γεωργιάδη και Υ.Εσωτερικων Βορίδη,αυτά δεν γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365