Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Αριδαία: Πίνακας πλησίον του Ανατολικού Περιφερειακού έχει πάρει επικίνδυνη κλήση (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό που μας έστειλε αναγνώστης

Επικίνδυνη κλήση έχει πάρει ένας πίνακας πλησίον του Ανατολικού Περιφερειακού στην Αριδαία.


Ο πίνακας όπως θα δείτε στις εικόνες έχει πάρει επικίνδυνη κλήση με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να πέσει, με ότι συνέπειες μπορεί να έχει κάτι τέτοιο.


Δείτε τις φωτό που μας έστειλε αναγνώστης:






5 σχόλια:

  1. Τα παράπονα στον ΟΤΕ όχι στα μμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι παροχή του δήμου για φωτιστικά πεζοδρόμιου, που πρίν πολλά χρόνια είχε τρακαρει όχημα. Μπορούν να το σταθεροποιήσουν με ουπα, και εάν χρειαστεί να ζητήσει ο δήμος διακοπή από τον δεδδηε για λόγους ασφαλείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην είσοδο του Εξαπλατάνου,στο πεζοδρόμιο που είναι το γήπεδο,πάνω στον κεντρικό δρόμο οι τσιμεντοκολώνες φωτισμού έχουν ραγίσει και κάποιες γέρνουν.Ο πρόεδρος του χωριού ακούει ή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανώς είναι περίπτωση που χρήζει άμεση επέμβαση τεχνικού ειξιδικευμένου συνεργειου. Μπράβο στο site σας που το εντόπισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κανας σουμαχελ θα κοπάνησε εκει πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365