Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Ολοκλήρωση εμβολιασμού στο Γηροκομείο Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη δόση του εμβολιασμού του υγειονομικού προσωπικού και των φιλοξενούμενων στο Γηροκομείο Έδεσσας! Όπως και στην πρώτη δόση έτσι και τώρα ο Αντιδήμαρχος, ιατρός κ. Κώστας Λαμπρόπουλος επέλεξε να εμβολιαστεί στο Γηροκομείο.


Στη διαδικασία εμβολιασμού παρέστησαν η Διοικητική Υπεύθυνη κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα και η κ. Έφη Ταμβίσκου, ως μέλος του Δ.Σ. αλλά και με την ιατρική της ιδιότητα, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας για πιθανές αλλεργίες.


Στο τέλος της διαδικασίας εμβολιασμού ο Αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τον Covid-19 κ. Κώστας Λαμπρόπουλος δήλωσε: 


«Ολοκληρώθηκε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού και των φιλοξενούμενων στο Γηροκομείο μας. Ο εμβολιασμός είναι μία απλή διαδικασία, αλλά συμβολίζει ένα νέο ξεκίνημα για να απαλλαγούμε επιτέλους από την πανδημία και να επανακτήσουμε την καθημερινότητα όπως την γνωρίζαμε πριν το ξέσπασμα του Covid-19!».


Η Διοικητική υπεύθυνη του Γηροκομείου κ. Μαρούλα Βλάχου – Κατσάρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Η έγκαιρη λήψη μέτρων προστασίας και η αυστηρή τήρησή τους είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι δεν παρουσιάστηκαν προβλήματα στο Γηροκομείο, ενώ η περιοχή μας δοκιμάστηκε από τον κορωνοϊό! 


Με την ολοκλήρωση του εμβολιασμού από την μία μεριά προστατεύονται αποτελεσματικά οι ωφελούμενοι και από την άλλη δημιουργούνται συνθήκες για νέες εισαγωγές, διότι υπάρχουν υποψήφιοι που περιμένουν την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την εισαγωγή τους στο Γηροκομείο, αφού πρώτα εμβολιαστούν και οι ίδιοι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365