Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Π. Τσαρκνιάς: Πρόταση για έκτακτη σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των Λουτρών

Διαβάστε την επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας Πέτρου Τσαρκνιά

Διαβάστε την επιστολή του Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας Πέτρου Τσαρκνιά: 


Κε Πρόεδρε, Κε Δήμαρχε, 

μετά τις δυσμενείς και πιθανά καταστροφικές εξελίξεις που φέρνει το σχέδιο νόμου της Κυβέρνησης αυτής και του Υπουργείου Τουρισμού για την δημοτική μας επιχείρηση, για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παράλληλα και για την τοπική μας οικονομία θεωρώ επιβεβλημένη και ΠΡΟΤΕΙΝΩ την εντελώς άμεση σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας "ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΑΕ", προκειμένου να γίνει ενημέρωση για τις εξελίξεις και να καθοριστούν οι ενέργειες και η αντίδραση της δημοτικής επιχείρησης και του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Πέτρος Τσαρκνιάς

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365