Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Κερκίδα Σωσάνδρας: Προχωράει με επιπλέον χρηματοδότηση - Θετικό κλίμα από πλευράς Δήμου

Το έργο πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Κατά την διάρκεια του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης ενημέρωσε το σώμα για την εξέλιξη του έργου της ανέγερσης κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας.


Ο κ. Κετικίδης ανέφερε πως έγιναν οι απαραίτητες μελέτες για κερκίδα 200 θέσεων και άνω, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ. Αθλητισμού. Μάλιστα στο τέλος της εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση και του Γιάννη Κετικίδη, με τον Υφυπουργό Αθλητισμό Λευτέρη Αυγενάκη. Οι κύριοι Μπάτσης και Κετικίδης θα ζητήσουν από τον Υπουργό επιπλέον ενίσχυση 40.000 ευρώ, η οποία θα προστεθεί στα 80.000 που υπάρχουν ήδη και με αυτόν το τρόπο θα ολοκληρωθεί η χρηματοδότηση του έργου. Αν δεν δοθεί η ενίσχυση από τον Υφυπουργό, τα επιπλέον χρήματα θα καλυφθούν από πόρους του Δήμου Αλμωπίας. 


Το έργο πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον Γιάννη Κετικίδη να θέτει χρονικό ορίζοντα για την δημοπράτηση του πριν το καλοκαίρι και την ολοκλήρωση του πριν την έναρξη της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επίσης οι κύριοι Βέσκος και Μπάτσης διαβεβαίωσαν πως το έργο θα πραγματοποιηθεί.


Μετά την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα με το μπαράζ ανακοινώσεων, φαίνεται πως το κλίμα είναι θετικό από πλευράς Δήμου και αυτό το σημαντικό έργο για την Τ.Κ. της Σωσάνδρας είναι κοντα στο να υλοποιηθεί.

2 σχόλια:

  1. Κρατήστε μικρό καλάθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να φτιάξουνε σε όλα τα γήπεδα κερκίδες με χρήματα τού δήμου,αν είναι να χρηματοδοτηθεί απ'τον δήμο,όλα δημοτικά δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365