Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Γυναίκα έκανε στοματικό έρωτα σε κλέφτη για να τον καθυστερήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία

Η πιο απίθανη ληστείας της χρονιάς

Οι... υπηρεσίες που προσέφερε στον κλέφτη η γυναίκα, έδωσαν στην αστυνομία τον απαιτούμενο χρόνο για να φτάσει στο σημείο.


Τον τίτλο της πιο απίθανης ληστείας της χρονιάς, διεκδικεί το περιστατικό που έγινε στην Σλοβακία.


Νωρίς την Τετάρτη λοιπόν, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων «Tasr», ένας 24χρονος εισέβαλε σε ένα βενζινάδικο της Μπρατισλάβας και ανάγκασε τον υπάλληλο να του παραδώσει τις εισπράξεις που είχε εκείνη τη στιγμή στο ταμείο του.


Μάλιστα, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει, όμως αυτός κατάφερε να του ξεφύγει και μπόρεσε να κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο της επιχείρησης, ενώ ο άλλος υπάλληλος που υπήρχε εκεί, τράπηκε σε φυγή, χρησιμοποιώντας την πίσω πόρτα και κάλεσε την αστυνομία.


Η αποφασισμένη γυναίκα

Από αυτή την πίσω πόρτα λοιπόν μπήκε μία γυναίκα που για άγνωστο λόγο αποφάσισε να διακινδυνεύσει, προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης.


Αφού τον πλησίασε, του έκανε τα... γλυκά μάτια και του ρίχτηκε, προσφέροντάς του σεξουαλικές υπηρεσίες, δίνοντας έτσι τον απαιτούμενο χρόνο στις αρχές για να φτάσουν στον βενζινάδικο.


Όταν λοιπόν έκαναν την εμφάνισή τους στο σημείο, βρήκαν τον 24χρονο γυμνό, με την γυναίκα να του προσφέρει στοματικό έρωτα.


«Σε ένα από τα δωμάτια του βενζινάδικου οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα, με μία γυναίκα να του προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες. Στην προσπάθειά τους να τον συλλάβουν έκαναν χρήση βίας, καθώς αντιστάθηκε», ανέφερε στο «Τasr», ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Michal Szeiff.


Στον δράστη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία, ενώ ο υπάλληλος που χτυπήθηκε οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365