Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Λειτουργία του Δήμου Αλμωπίας στο πλαίσιο ανάγκης περιορισμού διασποράς του κορωνοϊού

Δελτίο Τύπου

Σύμφωνα με την ΚΥΑ με αριθμ. πρωτ.: Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 8378 /05-02-2021 με θέμα : Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID–19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00 έως και τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 6:00.  θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού (τηλ. πληρ. 2384350210 και 2384350211).

Τα μέτρα που προβλέπονται για τη λειτουργία των δημοσίων υπηρεσιών, στο συγκεκριμένο επίπεδο, προβλέπουν:






Επίσης, σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να καταθέτετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα αιτήματά σας για τις κάτωθι υπηρεσίες του Δήμου:


ΚΕΠ: (kep@0598.syzefxis.gov.gr)

Ληξιαρχείο Αριδαίας (lixiarxeio_aridaias@0598.syzefxis.gov.gr)

Ληξιαρχείο Εξαπλατάνου (eu.tsakiri@598.syzefxis.gov.gr)

Δημοτολόγιο (dimotologio@0598.syzefxis.gov.gr)


καθώς και τις αιτήσεις ΤΑΠ (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας στην ενότητα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ).


Τα στοιχεία επικοινωνίας των υπόλοιπων υπηρεσιών είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Δήμου: dimosalmopias.gov.gr

Επομένως, οι πολίτες που έχουν επείγουσες ανάγκες για εξυπηρέτηση από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας παρακαλούνται, πριν προσέλθουν στις υπηρεσίες υποδοχής, να κλείσουν τηλεφωνικά ραντεβού, με τα αντίστοιχα τμήματα. 


Συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα, προφυλάσσοντας εμάς και τους γύρω μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365