Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Μέλη και φίλοι του Σ.Δ.Υ. Αλμωπίας καθάρισαν τον δρόμο Ροδωνιάς- Μεγαπλατάνου -Πολυκάρπης (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Μέλη και φίλοι του Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας, καθάρισαν την Κυριακή 7/2, τον δρόμο Ροδωνιάς-Μεγαπλατάνου-Πολυκάρπης. Μια διαδρομή που χρησιμοποιούν καθημερινά μέλη του συλλόγου για τρέξιμο και περπάτημα.


Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, μαζεύτηκαν αρκετά σκουπίδια και καθαρίστηκε μια διαδρομή 8χλμ. Ας ελπίσουμε ότι θα παραμείνει καθαρή η διαδρομή για όσο περισσότερο γίνεται. Θερμά Συγχαρητήρια και πολλά Μπράβο στα μέλη μας, για αυτή την πρωτοβουλία.






ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

3 σχόλια:

  1. αυτός είναι Πολιτισμός.Αυτό είναι πρόοδος.Αυτό σημαίνει αγαπώ τα παιδιά μου και τη ζωή.Σε όλο τον κόσμο ,οι άνθρωποι με λίγη ευαισθησία και μεράκι...ασχολούνται με αυτά τα ταπεινά αλλά Σπουδαία.
    Το μπράβο είναι λίγο για όσους το σκέφτηκαν και το έπραξαν.
    Υγ. Στα άλλα χωριά θα κάνουμε κάτι τέτοιο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή κίνηση συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aν δεν αλλάξουμε επίπεδο και νοοτροπία σαν λαός δεν μας σώζει κανένα κόμμα κανένας πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365