Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Δεν πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας, αξαιτίας μη απαρτίας

Παρόντες ήταν μόνο 11 σύμβουλοι

Προγραμματισμένο για σήμερα στις 3 το μεσημέρι ήταν το Δ.Σ. του Δήμου Αλμωπίας, το οποίο δεν πραγματοποιήθηκε εξαιτίας μη απαρτίας.


Συγκεκριμένα παρόν ήταν η παράταξη του Δημάρχου Χρήστου Μπάτση, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης Χατζηδημητρίου, Τσαρκνιάς και Μήνου, ενώ  δικαιολογημένα απών όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Βέσκος, ήταν μόνο ο Νίκος Παρούτογλου, για λόγους υγείας.


Παρόντες ήταν μόνο 11 σύμβουλοι και δεν υπήρχε η απαραίτητη απαρτία, με το Δ.Σ. να μην πραγματοποιείται και να μετατίθεται σε άλλη ημερομηνία.


Ο κ. Βέσκος τόνισε πως δεν είχε καμία ενημέρωση από τους αρχηγούς κάποιων παρατάξεων και όπως ανέφερε λυπάται πολύ που δεν υπήρχε απαρτία, χωρίς λόγο και αιτία, ειδικά από την στιγμή που υπήρχαν σοβαρά θέματα προς συζήτηση.



8 σχόλια:

  1. όπως στρώνετε κοιμάστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός που ξινοταν πιο πολύ τώρα απέχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτσι ενδιαφέρεται για τον τόπο του. Απέχουμε για να μην έχουμε. Που να βρει χρόνο για συμβούλιο. Οι φωτογραφίσεις είναι πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έτσι θα πάει όλη η θητεία...κωλύματα ,αναβολές,καθυστερήσεις κλπ..Λογικό δεν είναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτο που με στεναχωρεί πιο πολύ ειναι οτι δεν θα δουμε την παρακαμερα του αριδαια365

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Την απόλυτη ευθύνη για την σημερινή ματαίωση του Δ.Σ. και για όσες στο μέλλον θα ακολουθήσουν,την απόλυτη ευθύνη την έχει σύσσωμη η αντιπολίτευση.Γιατι Κύριοι,δεν ασκείτε το θεσμικό σας ρόλο,που σας έδωσε ο κόσμος της Αλμωπίας;όταν συμμετείχατε στις εκλογές δεν ξέρατε τον νόμο;μήπως η γύμνια πολιτικής και προτάσεων,σας οδηγεί σε στείρα αντιπολίτευση;σε όλη την Ελλάδα με ευθύνη της κυβέρνησης έτσι λειτουργεί ο Κλεισθένης.Ο Μπάτσης νομοθετησε την συγκεκριμένη διάταξη,περί κυβερνησιμοτητας των Δήμων,και σας φταίει;δεχτείτε επιτελους,κύριοι της αντιπολίτευσης,την ετυμηγορια των δημοτών και ασκήστε υπεύθυνα τον θεσμικό σας ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίπεδο μηδέν της αντιπολίτευσης δυστυχώς .Μόνο για αντιπαραθέσεις , ψευτοενδιαφέρον για το καλό της Αλμωπίας (κυρίως προσωπική προβολή και άκρατα συμπλέγματα διαφόρων μορφών)παντελή έλλειψη αξιοπρέπειας και σεβασμού προς όλους τους πολίτες που τους ανέδειξαν. Δυστυχώς είναι το κακό παράδειγμα προς αποφυγείν, σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Απαξιώνουν τον θεσμικό τους ρόλο χωρίς να νοιάζονται αν η συμπεριφορά τους αξιολογείτε από τους πολίτες . Απλά είναι της άποψης ... όλα ξεχνιούνται μέχρι τις επόμενες εκλογές. Δεν είναι έτσι κύριοι . Και κάτι άλλο για τους γηραιότερους , προσέξτε την υστεροφημία σας αν θέλετε ν΄αφήσετε το στίγμα σας στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα δύο τελευταία τα έγραψαν συνεργάτες του Μπάτση; Πάντως φαίνεται οτι τα έγραψε το ίδιο πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365