Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου νέος Ειδικός Συνεργάτης του Χρήστου Μπάτση

Δείτε την απόφαση

Ο Κωνσταντίνος Ανδρονικου είναι ο νέος Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση.


Θυμίζουμε ο κ. Ανδρονικου ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μπάτση στις προηγούμενες εκλογές

Δείτε την απόφαση:





9 σχόλια:

  1. με χρήματα Δημοτών θα πληρώνεται ? ήρεμα ρωτάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τις σπουδές του δεν νομίζω ότι υπάρχει συνάφεια με τα αντικείμενα που του ανατίθενται. Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγγνώμη, σαν υποψήφιος η κάρτα του έλεγε "Πολιτικός επιστήμονας, MSc πολιτική ανάλυση και διακυβερνητική στρατηγική, πανεπιστήμιο Μόσχας".
    Τώρα πως έγινε απόφοιτος τμήματος γλώσσας, φιλολογίας και πολιτισμού?
    Παρακαλώ διευκρινίστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ( ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ) ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσους ειδικούς συνεργάτες έχει τελικά ο δήμαρχος; Όλοι οι ειδικοί συνεργάτες του ήταν υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιό του.Μάλλον μόνο αυτοί έχουν τα απαραίτητα προσόντα.Προβλέπεται προκήρυξη για τη θέση του ειδικού συνεργάτη;Ναι ή όχι;Καλοπροαίρετα ρωτάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ-ΧΑ ΚΑΙ ΑΧ-ΑΧ-ΑΧ-ΑΧ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά,που βλέπετε το παράλογο;Και βεβαίως ο Δήμαρχος θα επιλέξει τους συνεργάτες που θέλει.Δηλ. ο Χ/Δημητρίου ή ο Μπινος θα έβαζαν εσάς ή εμένα,που φοβόμαστε να σχολιάσουμε επώνυμα,για να τα έχουμε με όλους καλά;συγχαρητήρια στο παιδί για την πρόσληψη του και στον Δήμαρχο για την επιλογή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 22.858,47 € /12 μηνες =1904 € το μηνα μισθος και 18.711,65 €/12 μηνες=1559 € εργοδοτικες εισφορες ΣΥΝΟΛΟ 3463 € ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ..............ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΧΕ ΧΕ ΧΕ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365