Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Χατζηδημητρίου - Μπίνος - Παρούτογλου: Για μυστικότητα στο θέμα των Λουτρών κατηγόρησαν τον Μπάτση - Τι απάντησε ο Δήμαρχος

Μπάτσης, Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Παρούτογλου είναι αντίθετοι με το σχέδιο του Υπουργείου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Α.Ε. «Λουτρά Λουτρακίου», με μοναδικό θέμα της συνεδρίασης το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού για την σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας Ιαματικές Πηγές Ελλάδος – ΙΠΕ.


Μπάτσης, Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Παρούτογλου είναι αντίθετοι με το σχέδιο του Υπουργείου για την υφαρπαγή ουσιαστικά των Λουτρών.


Στην αρχή της συνεδρίασης τον λόγο πήρε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος αναφέρθηκε με ημερομηνίες στο ιστορικό του συγκεκριμένου θέματος, αλλά και στην δική του συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Θεοχάρη, στον οποίο εξέφρασε και προσωπικά την αντίθεση του στο συγκεκριμένο σχέδιο Νόμου. 


Οι κύριοι Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Παρούτογλου παίρνοντας τον λόγο δήλωσαν αντίθεστοι στο σχέδιο νόμου και κατηγόρησαν τον Χρήστο Μπάτση για μυστικότητα στο συγκεκριμένο θέμα, ότι γνώριζε νωρίτερα και δεν ενημέρωσε νωρίτερα το υπόλοιπο σώμα, ενώ ο Νίκος Παρούτογλου μίλησε για κρυφή ατζέντα από πλευράς Δημάρχου.


Ο Δήμαρχος από την πλευρά του τόνισε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο για το συγκεκριμένο θέμα, ανέφερε πως ήθελε πρώτα ο ίδιος να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό για το σχέδιο νόμου, ενώ ήταν ξεκάθαρος πως δεν υπάρχει τίποτα κρυφό, ούτε θα κάνει πλάτες στο κυβερνών κόμμα.

2 σχόλια:

  1. Μυστικότητα υπάρχει καί σε σε ενοικιαση κτηρίου για στέγαση υπηρεσιών την ίδια ώρα που κτήρια πλησίον τής πόλης ρημάζουν..Αν όντως υσχει κάτι τέτοιο άραγε θα ενημερωθούν οι πολίτες για το κόστος ανακαίνισης και το ύψος ενοικίου.λεφτα υπάρχουν.!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ξενοδοχείο μέσα στη λουτρόπολη που είναι παράνομο ούτε κουβέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365