Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 7/2 Κριός 


Αν αυτό το διάστημα σε απασχολούν σκέψεις για το μέλλον της επαγγελματικής σου ζωής, προσπάθησε να περιλάβεις και το ερωτικό σου μέλλον σ’ αυτές. Θα μπορέσεις να εξερευνήσεις τρόπους με τους οποίους ο αγαπημένος σου θα μπορέσει να σταθεί στο πλευρό σου για να μοιραστείτε την επιτυχία.
Αν έχεις αμφιβολίες γι’ αυτό, άκουσε την καρδιά σου. Δεν υπάρχει λόγος που η επιτυχία εκτός της συναισθηματικής σου σφαίρας να μην μπορεί να συμβεί και μέσα σ’ αυτήν.

ζώδια ταύρος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε η επιθυμία σου για συντροφικότητα έχει να κάνει περισσότερο με τη λαγνεία παρά την αγάπη, αυτή τη στιγμή.
Σε όποια βάθη κι αν θελήσεις να φτάσεις, αν πεις τα κατάλληλα λόγια και κάνεις τις σωστές κινήσεις, θα καταφέρεις να τραβήξεις την προσοχή του ατόμου που σε ενδιαφέρει.
Αν είσαι σε σχέση, μια προσγειωμένη προοπτική στα ερωτικά σου ενισχύει την αισιοδοξία…. που με τη σειρά της, τροφοδοτεί μια παθιασμένη και περιπετειώδη αναζήτηση με το ταίρι σου. 

ζώδια προβλέψεις 07/02 δίδυμοι

Με τη Σελήνη να επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες, θα νιώσεις πιο χαλαρή ή πιο συναισθηματική αυτή την περίοδο. Αντί να κάνεις ένα τολμηρό βήμα στα ερωτικά σου, προτίμησε μια πιο διανοητική προσέγγιση. Αν είσαι ελεύθερη, ο προβληματισμός και η αποκάλυψη στο άτομο που σε ενδιαφέρει των εσώτερων επιθυμιών σου, μπορούν να δημιουργήσουν το σκηνικό για μια ανοιχτή και αμφίδρομη διαφάνεια. 

ζώδια καρκίνος

Διάφορες συζητήσεις ή ανταλλαγές μπορεί να προχωρήσουν σε πιο τολμηρές περιοχές, τώρα. Βέβαια αυτό προσφέρει την ευκαιρία να εκφράσεις τις βαθιές σκέψεις ή τις επιθυμίες σου, χωρίς το φόβο να νιώσεις ευάλωτη. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, τα ισχυρά επίπεδα αυθεντικής επικοινωνίας διασφαλίζουν την παθιασμένη πρόοδο με το σύντροφό σου ή με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

ζώδια προβλέψεις 07/02 λέων

Καθώς η Σελήνη επηρεάζει την αληθινή αγάπη, πλησιάζεις πιο κοντά στην επίτευξη μιας μακροχρόνιας ρομαντικής φιλοδοξίας. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε τη δύναμη του πάθους σου, για να ορίσεις μια νέα τροχιά στα ερωτικά σου. Η μεταφορά ή η έκφραση των σκέψεων ή των συναισθημάτων σου, θα αποκτήσουν την αίσθηση του σκοπού. Αν αμφέβαλλες παλαιότερα να κάνεις μια συγκεκριμένη κίνηση… τότε θα συνειδητοποιήσεις πως τώρα, οι αναστολές σου εξανεμίζονται.

ζώδια παρθένος

Τα συναισθηματικά σου θεμέλια, φωτίζονται από τη Σελήνη σήμερα. Άφησε τη διαδικασία να ξεδιπλωθεί γιατί θα εμφανιστούν νέες προοπτικές και ίσως ένας καινούργιος παθιασμένος σκοπός. Ακόμα κι αν πιστεύεις πως γνωρίζεις καλά τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, θα νιώσεις μια ισχυρή ώθηση για να εξερευνήσεις νέες, εμπνευσμένες και περιπετειώδεις δυνατότητες! 

ζώδια προβλέψεις 07/02 ζυγός

Για να μπορέσεις να δημιουργήσεις ισορροπία στο δεσμό σου θα πρέπει πρώτα να λυθούν κάποια προβλήματα. Αν δεν είσαι προσεκτική, ίσως απορροφήσεις εύκολα το πρόβλημα του εραστή σου. Φυσικά, πρέπει να υποστηρίζεις το άτομο που αγαπάς… αλλά ίσως δημιουργήσεις ένα προηγούμενο που δε θα μπορέσεις να αλλάξεις στο μέλλον, αν προσπαθείς εσύ να λύσεις τα θέματα που τον απασχολούν. 

ζώδια σκορπιός

Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τα συναισθηματικά θεμέλια και την οικογένεια, θα νιώσεις ιδιαίτερα συναισθηματική. Όμως μια στοργική ατμόσφαιρα φέρνει μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ζεστασιά ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ήξερες πως οι περισσότεροι άνθρωποι γεννιούνται τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο από οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου; Το γεγονός πως μπορείς πιο εύκολα να δημιουργήσεις μια πραγματική ερωτική φωλιά κατά τη διάρκεια της πιο κρύας εποχής του χρόνου….δίνει την εξήγηση.

ζώδια τοξότης

Έχεις την υπέροχη υποστήριξη του σύμπαντος, για να ενισχύσεις τώρα την παθιασμένη σου έκφραση και να γίνεις πιο ανοιχτή σε πολλούς τομείς. Ακόμη όμως κι αν δεν θέλεις να εκφράσεις με δημιουργικό τρόπο τις σκέψεις σου… το μυαλό σου θα κάνει πολλές ρομαντικές σκέψεις σχετικά με το πώς θα ξετρελάνεις τον εραστή σου. Η φαντασία σου είναι το εισιτήριό σου, για μια ειδική συγκλονιστική ανάπτυξη που περιμένει τώρα στη γωνία. 

ζώδια αιγόκερως

Αν η ερωτική σου ζωή φαίνεται περισσότερο αδιάφορη και κουραστική… παρά ευχάριστη, τότε η Σελήνη σε παροτρύνει να σκεφτείς τρόπους για να αναπληρώσεις την παθιασμένη ενέργεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να στραφείς μέσα σου και να αναζωογονηθείς πνευματικά. Ασχολήσου σήμερα με τη συναισθηματική και σωματική σου φροντίδα. Απομονώσου, αν είναι απαραίτητο. Όταν συνέλθεις γρήγορα και θα είσαι στα καλύτερά σου…. για τον αγαπημένο σου!

ζώδια υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι ένας φανταστικός ενισχυτής της αυτοπεποίθησής σου αυτό το διάστημα. Αν δεν είχες μιλήσει στον εραστή σου για τα αισθήματα και τις σκέψεις σου, τώρα μπορείς να το κάνεις. Οποιαδήποτε συζήτηση ή ανταλλαγή θα είναι ισορροπημένη και θα βοηθήσει τον εραστή σου να καταλάβει όσα θα πεις, χωρίς να χρειαστεί να διαβάσει ανάμεσα στις γραμμές. Αν θέλεις παθιασμένη πρόοδο, τότε εκμεταλλεύσου το!

ζώδια ιχθύες

Δε θα σου φανεί δύσκολο να συνδεθείς διαισθητικά με τις ανάγκες του εραστή σου. Απλά φρόντισε να μην παραμελήσεις τις δικές σου…επειδή οποιαδήποτε ανισορροπία μπορεί να θολώσει τα καθορισμένα όρια ανάμεσά σας. Συνέχισε να συμπεριλαμβάνεις λέξεις όπως «εμείς» και «εμάς» στις μεταξύ σας συζητήσεις επειδή έτσι θα δώσεις τη σωστή έμφαση, στην ομαδική εργασία και τη συνεργασία. Μ’ αυτό τον τρόπο, θα βρεθεί η ισορροπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365