Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Θ. Τζάκρη: Αναφορά για προβλήματα αγροτών της Πέλλας

Δελτίο Τύπου

Η Βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Θεοδώρα Τζάκρη κατέθεσε Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, με την οποία προώθησε αιτήματα του Αγροτικού Συλλόγου Πέλλας για στήριξη της Πολιτείας προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι βαρύτατες συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού. 


Τα αιτήματα αφορούν: 

 

1. Στις ενισχύσεις στην καλλιέργεια του βαμβακιού ώστε να αντιμετωπιστούν οι χαμηλές τιμές λόγω του παρατεταμένου lockdown των καταστημάτων ένδυσης που αναπόφευκτα οδήγησαν σε μη ζήτηση του προϊόντος.


2. Στην άρση του «πράσινου τέλους» στο αγροτικό πετρέλαιο.

3. Στην εύρεση λύσης σχετικά με την επιβολή των προστίμων στη βάση των διοικητικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

4. Στην ένταξη όλων των επιλαχόντων στα σχέδια βελτίωσης που καθυστερούν χωρίς αιτιολογία.

5. Στην ενημέρωση και στη συμμετοχή του αγροτικού κόσμου στη διαμόρφωση του στρατηγικού σχεδίου για την ΚΑΠ της επόμενης περιόδου.

6. Στην εύρεση λύσης στο μείζον πρόβλημα της τευτλοκαλλιέργειας και της ζάχαρης με στόχο την επαναλειτουργία του εργοστασίου στο Πλατύ Ημαθίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365