Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Δ. Μπίνος: Εμφανίστηκε ενωτικός στην χθεσινή Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών

Διαβάστε την ανάρτηση του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου

Διαβάστε την ανάρτηση του συνδυασμού του Δημήτρη Μπίνου:


Ενωτικός εμφανίστηκε στη δευτερολογία του ο Δημήτρης Μπίνος, κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών. Ο πρώην Δήμαρχος ξεκαθάρισε πως ο συνδυασμός του είναι εδώ για να βοηθήσει και υπογράμμισε πως όλη η αντιπολίτευση έχει δείξει καλόπιστη διάθεση να συμβάλει με κάθε τρόπο.



Διαβάστε απόσπασμα από την τοποθέτηση του κ. Μπίνου:


"Ο κ. Βέσκος ζήτησε ομοθυμία. Αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από όλους. Εμείς έχουμε τη διάθεση να συμβάλλουμε και να βοηθήσουμε, καθώς πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό θέμα.


Η σοβαρότητα της αντιπολίτευσης φάνηκε, όπως και η διάθεση να συμβάλει με κάθε τρόπο. Γι' αυτό σας είπα ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και πρέπει να συστρατευτούμε πολιτικά και όχι κομματικά, κατά της προσπάθειας αυτού του σχεδίου νόμου να υφαρπάξει την περιουσία των Λουτρών Πόζαρ, μιας από τις σημαντικότερες Λουτροπόλεις της Ελλάδας.


Αυτή την ομοθυμία, λοιπόν, καλό είναι να τη θυμόμαστε πάντα. Γιατί μέχρι τώρα ούτε στη συγκρότηση του Δ.Σ. της επιχείρησης το είδαμε, ούτε στην ενημέρωση σχετικά με την ατζέντα του ταξιδιού στην Αθήνα, αλλά εκ των υστέρων είδαμε αναρτήσεις στο facebook. Να μη θυμόμαστε την ομοθυμία μόνο στην ανάγκη, να τη θυμόμαστε σε όλα και στα καλά και στα άσχημα.


Εμείς είμαστε εδώ, αλλά την ευθύνη της διαχείρισης και της ανάληψης των πρωτοβουλιών την έχετε εσείς. Είδατε ότι όλες οι παρατάξεις, όλοι οι μέτοχοι τοποθετήθηκαν επί της προτάσεως που κάνατε για το ψήφισμα και αναγκάζεστε να το αλλάξετε. Γιατί δεν μας φωνάξατε πριν προχωρήσετε στη σύνταξή του; Θα βγαίναμε σήμερα ομόψυχα και ομόθυμα από αυτή τη Συνεδρίαση. Το ψήφισμα που καταθέσατε έχει πολλές ατέλειες.


Είμαστε εδώ ως συνδυασμός. Άκουσα τους επαγγελματίες τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν επενδύσει. Τους ξεκαθαρίζω λοιπόν πως ο συνδυασμός μας είναι εδώ. Αν χρειαστούν οι παραιτήσεις όλων των Δημοτικών Συμβούλων, θα τις υποβάλλουμε. Καλούμε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο, όλους τους μετόχους, εάν φτάσουμε στο αδιέξοδο, που ευχόμαστε να μη φτάσουμε, να παραιτηθούμε όλοι μαζί.


Και στον Μητσοτάκη να πάμε, κ. Μπάτση. Τον οποίο τον ξενάγησα στην Λουτρόπολη και ενθουσιάστηκε. Πρέπει λοιπόν να πειστεί, γιατί ξέρετε τι μου είπε τότε κατ' ιδίαν; Είμαστε εδώ να βοηθήσουμε για να φτάσετε τη Λουτρόπολή σας ακόμα πιο ψηλά. Αυτό μου είχε πει ο Μητσοτάκης όταν επισκέφτηκε τα Λουτρά. Αυτό να το επικαλεστείτε κ. Μπάτση όταν τον συναντήσετε".


2 σχόλια:

  1. Oli.mazi.ama.ine.na.kanume.fagopoti.sinfonume.
    Oli.se.ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιχειρήματα έχει κανένας? σχολιαστές έχετε διαβάσει κάτι στη ζωή σας?
    έχετε άποψη για τον τόπο μας?
    Παρακολουθείτε τι συμβαίνει παγκοσμίως?
    Μην υποτιμάται τον ευατό σας με Βιερίνια με Μάρτινς με Καρυπίδηδες και λοιπες αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365