Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Βορεινό Αλμωπίας: Παράπονα κατοίκων για τις καμένες λάμπες φωτισμού (ΦΩΤΟ)

Δείτε φωτογραφίες από το σκοτάδι που επικρατεί στο Βορεινό

Πολλα παράπονα έχει δεχτεί η ιστοσελίδα μας από κατοίκους της Τ.Κ. Βορεινού Αλμωπίας.


Συγκεκριμένα και σύμφωνα με κατοίκους του Βορεινού, εδώ και περίπου τρεις μήνες υπάρχουν πολλές καμένες λάμπες φωτισμού στο χωριό και παρα το γεγονός πως οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου είναι ενημερωμένες, μέχρι σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα, με αποτέλεσμα πολλά σημεία του χωριού να είναι στο σκοτάδι.


Οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι με την αδιαφορία των υπευθύνων και ζητούν άμεση λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα.


Επίσης καταγγέλουν πως συνεργεία του Δήμου βλέπουν στο χωριό μόνο όταν είναι να πάρουν μαύρο χαλίκι πλησίον της Τ.Κ., χωρίς κανείς να γνωρίζει αν υπάρχουν οι απαραίτητες άδειες για αμμοληψία.


Δείτε φωτογραφίες από το σκοτάδι που επικρατεί στο Βορεινό:


















13 σχόλια:

  1. Να φτιάξουν τον δρόμο πρώτα και μετά αν επιτρέψει ο πρόεδρος να πάρουν χαλίκι, όταν πήρε τους σταυρους η δημοτική αρχή ήταν καλά τώρα κάνει τον Κινέζο όχι και αδικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει η εμπειρία, υπάρχει σχέδιο, υπάρχει η δυνατότητα, αλλά δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι δεν ακούνε κανένα εάν δεν είναι της παρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πες μας το σχέδιο να το μάθουμε και εμείς για να μην έχουμε καμένες λάμπες αλλά το πρόβλημα είναι από τι ΔΕΗ που με το πρώτο αεράκι και ψιλόβροχο έχουμε διακοπές και χαμηλές τάσης ρεύματος

      Διαγραφή
    2. Αφού φίλε Κώστα είσαι γνώστης της κατάστασης και γνωρίζεις το πρόβλημα

      , εμείς οι άσχετοι τη να προτείνουμε;

      Διαγραφή
    3. Γιώργο η μόνη λύση είναι να αλλάζουν όλα τα παλιά φωτιστικά και να μπουν καινούργια λεντ να έχει και οικονομία στο ρεύμα δικιά μου θέση αλλιώς ότι και να κάνουν οι πρόεδροι πάντα θα έχει καμμένες λάμπες.Σημερα θα αλλαχτούν αύριο θα έχει πάλι καμμένες

      Διαγραφή
  3. Και να ταν μονο στο Βορεινο τα ιδια κ στην Πιπερια κ αυτες που αν αλλαξουν φεγγουν σαν τα καντηλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά είναι ρομαντική ατμόσφαιρα μας κάνει ο δήμαρχος που ψηφίσατε σιγά που θα ασχοληθεί με της καμενες λάμπες ποιος θα της δει ενώ άλλαξε τον φωτισμό στον πεζόδρομο φάνηκε το έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άμεσα πρέπει να λυθεί το πρόβλημα, οι φωτογραφίες δείχνουν ένα χωριό φάντασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα π στο 2021 βλέπουμε τέτοιες εικόνες, και αυτό γίνεται σε όλη την Αλμωπία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος τι κάνει ενδιαφέρεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη οι λάμπες δεν είναι θέμα του δήμου; Όταν τις αλλάξουν φαντάζομαι θα βγουν και φωτογραφίες οι τοπικοί άρχοντες να τις ανεβάσουν.(άσχετο, aridaia365 κάνε κάτι με τις διαφημίσεις της google, όποτε μπαίνουμε στη σελίδα κάνει 2 φορές ανανέωση για να τις φορτώσει, με αγάπη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365