Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021

Σκύδρα: Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δρόμου Κοινοτήτων Καλής, Δάφνης και Προφήτη Ηλία

Δελτίο Τύπου

Μ΄ένα νέο έργο ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου ο Δήμος Σκύδρας αποδεικνύει έμπρακτα και για μια ακόμη φορά τη στήριξή του στους συμπολίτες μας αγρότες και στην τοπική οικονομία.


Έτσι, λοιπόν, ο Δήμος Σκύδρας ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση της πράξης «Ασφαλτόστρωση Αγροτικού Δρόμου Τ.Κ. Καλής, Δάφνης, Προφήτη Ηλία Δήμου Σκύδρας», με κωδικό Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Αγροτικής Ανάπτυξης κι Αλιείας (Ο.Π.Σ.Α.Α.): 0010969458 (ΑΔΑ απόφασης ένταξης 99Ψ27ΛΛ-Μ3Ψ), μέσω του «Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ελλάδας 2014-2020», με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.). Η σύμβαση υπογράφηκε στις 22/02/2021 (αρ. ΚΗΔΜΣ 21SYMV008171138 2021-02-22). Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 127.519,75 € και η διάρκεια υλοποίησής του είναι 5 μήνες.

   

Πιο συγκεκριμένα το έργο αφορά την ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου  που ανήκει στα αγροκτήματα των Κοινοτήτων Δάφνης, Καλής και Προφήτη Ηλία. Το συνολικό μήκος του οδικού έργου είναι 2.346,80μ. και θα είναι δρόμος δύο κατευθύνσεων μ΄ ένα ρεύμα ανά κατεύθυνση, συνολικού πλάτους 4,50 μ., μ΄ ενιαίο κατάστρωμα κυκλοφορίας.


Σκοπός του έργου είναι:


Η αναβάθμιση των υφιστάμενων αγροτικών οδών με τη βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών και την ασφαλτόστρωσή τους


Η βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας της οδού

Η αναβάθμιση των γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Η περιβαλλοντική αποδοχή των έργων της οδού

Ηεναρμόνιση της οδού με τις τοπικά επικρατούσες οικιστικές, μορφολογικές, φυσικές συνθήκες και με το τοπίο.


«Η Δημοτική Αρχή Σκύδρας συνεχίζει με αισιοδοξία και υπευθυνότητα την παραγωγή έργου, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση της ασφαλτόστρωσης αγροτικού δρόμου που έρχεται να βελτιώσει και να συμπληρώσει τις αγροτικές μας υποδομές και να συνεισφέρει αναλογικά στη στήριξη της αγροτικής μας οικονομίας,  εξυπηρετώντας ταυτόχρονα τρεις Κοινότητες του Δήμου μας: Καλή, Δάφνη, Προφήτη Ηλία. Συνεχίζουμε μ΄έργα και δράσεις σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας», υπογράμμισε μεταξύ των άλλων η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου κατά την υπογραφή της σύμβασης.  

   

Ως Δήμος Σκύδρας ζητάμε την κατανόηση των συμπολιτών μας κατά τη διάρκεια των εργασιών εκτέλεσης κι έως την ολοκλήρωση του έργου. Για κάθε σχετική πληροφορία υπεύθυνη είναι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου: αρμόδιος μηχανικός Γρηγόρης Σιδηρόπουλος τηλ. 238351853.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365