Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Σημαντικές ανακοινώσεις από το Δασαρχείο Αριδαίας

Διαβάστε τις ανακοινώσεις

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:


Από το Δασαρχείο Αριδαίας ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθ. ΨΛΑΘΟΡ1Υ-ΒΙΨ,  η με αριθ.4/2021 Τροποποίηση ρυθμιστικής διάταξης θήρας, σύμφωνα με την οποία παρατείνεται η χρονική περίοδος θήρας αγριόχοιρου μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

----------------------------------------------

Από το Δασαρχείο Αριδαίας ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθ. 61ΜΣΟΡ1Υ-62Ω, η με αριθ.3/2021 Δασική απαγορευτική διάταξη βοσκής για το πρώην κοινοτικό δάσος Σωσάνδρας «Πέτενρικ» Δήμου Αλμωπίας.

Η ισχύς της απαγόρευσης ξεκινά στις 23 Απριλίου 2021

Επισημαίνεται ότι οι παραβάτες της απόφασης και όσοι κατ’ εντολή τους ενεργούν παράνομα, διώκονται κατά τις διατάξεις των άρθρων 68 και 276 του ΝΔ 86/69





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365