Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:
ζώδια σήμερα 19/2 Κριός 


Θέλετε την παρέα ενός ιδιαίτερου ατόμου ή να μείνετε μόνοι, αγαπητοί Κριοί; Διχάζεστε εξαιτίας ενός περίπλοκου τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη, στους κοινωνικούς και συναισθηματικούς τομείς σας. Καλύτερα να μειώσετε την ταχύτητά σας, μέχρι να κατασταλάξετε στα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής.
Αν είστε δεσμευμένοι, ενδέχεται να σας ενοχλήσει κάτι από πλευράς του ταιριού σας. Μην βιαστείτε να το κάνετε θέμα, γιατί η φάση αυτή είναι παροδική!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, η συνέργεια δεν είναι και τόσο αποδοτική τώρα! Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι οι καταστάσεις βγαίνουν εκτός ελέγχου στα επαγγελματικά σας, εξαιτίας μιας εριστικής ατμόσφαιρας.
Με τον Άρη στο ζώδιό σας, έχετε σημαντικούς στόχους που πρέπει να υλοποιηθούν πριν μετακινηθεί στους Διδύμους στις 3 Μαρτίου. Αλλά μια σύγκρουση του πολεμιστή πλανήτη με Αφροδίτη της προσφοράς, αναταράσσει τη ζώνη σας της καριέρας.
Χωρίς να απορρίψετε κάτι, προτιμήστε τώρα να εστιάσετε σε κινήσεις που θα εξυπηρετήσουν τα ζητούμενα όλων των πλευρών. Καλύτερα να κάνετε δημιουργικές συνδιαλλαγές, παρά να κάψετε πολύτιμες γέφυρες!

ζώδια σήμερα 19/02 Δίδυμοι

Θα συμβιβαστείτε ή θα «επιτεθείτε» σε μια σημαντική σχέση, αγαπητοί Δίδυμοι; Μια σύγκρουση του ερωτικού δίδυμου Αφροδίτης και Άρη, μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση για όσα θα θέλατε να εκφράσετε. Καλύτερα να αντισταθείτε σε εμπιστευτικές προσεγγίσεις επί του παρόντος, μιας και η φάση είναι παροδική. Έτσι θα δώσετε και στις όποιες εντάσεις το περιθώριο να αποσυμπιεστούν. Απομακρυνθείτε από τηλέφωνα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να μην κάνετε βιαστικές και απερίσκεπτες κινήσεις!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, μην βιαστείτε να κάνετε κινήσεις! Τα μηνύματα που θα λαμβάνετε και θα στέλνετε θα είναι αρκετά μπερδεμένα, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Αφροδίτης με τον Άρη. Ειδικά σε προσωπικό επίπεδο, δεν πρέπει να ενδώσετε ακόμα και σε μια έντονη έλξη χωρίς να γνωρίζετε αν θα έχει μέλλον… Αποφύγετε τις υποσχέσεις που ίσως να μην τηρήσετε. Αλλά αν προσβλέπετε σε μια εφήμερη περιπέτεια, ακούστε το ένστικτό σας!

ζώδια σήμερα 19/02 Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν ξέρετε αν είναι κατάλληλη η στιγμή να κάνετε κάποιες κινήσεις στις σχέσεις σας! Επί αυτού ευθύνεται ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη. Εκεί που νιώθατε έτοιμοι να δεσμευτείτε, ξαφνικά κάνετε δεύτερες σκέψεις. Πρέπει να συζητήσετε με ειλικρίνεια με το έτερο ενδιαφερόμενο άτομο. Καλύτερα να καταλήξετε, παρά να παραμείνετε διχασμένοι!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Χαλαρώστε λίγο την τελειομανία σας, αγαπητοί Παρθένοι! Η τόση εμμονή με την λεπτομέρεια, μπορεί να ανατρέψει μέρος της σκληρής δουλειάς σας. Με την λογική Αφροδίτη σε σύγκρουση με τον Άρη, πρέπει να επιστρατεύσετε τη δύναμη της θέλησής σας και να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Χειριστείτε λίγο πιο ήρεμα τις δεσμεύσεις σας, τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε πιεστικοί… Αν αφήσετε χώρο και στους άλλους να εκφραστούν, θα κερδίσετε περισσότερους συμμάχους! 

ζώδια σήμερα 19/02 Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, είναι αγάπη αυτό που πλανάται στην ατμόσφαιρα – ή μόνο λαγνεία; Δύσκολο να κατασταλάξετε, εξαιτίας ενός περίπλοκου τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη που σας κυβερνά και τον παθιασμένο Άρη! Η ατμόσφαιρα θα σας μπερδέψει όσον αφορά την προσωπική σας ζωή… Από τη μία θέλετε να δοθείτε σε ένα αξιόπιστο και τρυφερό άτομο, από την άλλη λαχταράτε ποικιλία και καινούργιες εμπειρίες. Αν είστε δεσμευμένοι, προσέξτε κάποιες εξάρσεις ζήλιας και κτητικότητας. Αν είστε αδέσμευτοι, ακολουθήστε το ένστικτό σας ξέροντας ότι μπορεί να παίζετε με τη φωτιά!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προσέξτε τις προσεγγίσεις που κάνετε ή σας γίνονται, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σύγκρουση έντασης ανάμεσα στον Άρη και την Αφροδίτη, μπορεί να σας κάνει «θύμα» των κολάκων του περιβάλλοντός σας. Αν πέσετε στην παγίδα τους, θα γίνετε ο αδύναμος κρίκος. Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεται να γίνετε αγενείς και να αποστασιοποιήσετε κάποιο άτομο που πραγματικά νοιάζεται για εσάς. Καλύτερα να αφήσετε περιθώρια να φανούν οι προθέσεις των άλλων!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μήπως στέλνετε ανάμεικτα μηνύματα στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Τοξότες; Η Αφροδίτη σχηματίζει ένα δύστροπο τετράγωνο με τον επιθετικό Άρη, στους τομείς σας της οργάνωσης και της επικοινωνίας. Μην γίνετε μυστηριώδεις ή δυσανάγνωστοι, εκτός αν θέλετε πραγματικά να μην γίνετε κατανοητοί. Ωστόσο, η φάση είναι περαστική και δεν πρέπει να κλιμακώσετε εντάσεις που ίσως οδηγήσουν σε αχρείαστες μάχες! 

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, το χρήμα δεν αγοράζει την αγάπη! Ακόμα κι αν κάνει ευκολότερους κάποιους τομείς της ζωής, δεν αποτελεί κριτήριο για την αξία των ανθρώπων. Φροντίστε να το ξεκαθαρίσετε αυτό στο μυαλό σας, καθώς θα κάνετε μια επιθεώρηση στις αξίες σας… Δεν θα είναι όσο εύκολο ακούγεται, εξαιτίας μιας σύγκρουσης της Αφροδίτης με τον Άρη. Καλύτερα να αποτραβηχτείτε για λίγο από τους κύκλους σας, ώστε να καταλήξετε στις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Είναι η ιδανική στιγμή για να σκάψετε βαθύτερα!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Αποφύγετε τις εκρήξεις, αγαπητοί Υδροχόοι! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον επιθετικό Άρη και την Αφροδίτη, μπορεί να αναταράξει τη συναισθηματική ισορροπία σας. Ίσως ένα άτομο να σας προκαλέσει με δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική… Πριν αντιδράσετε, σκεφτείτε ότι οι σχέσεις απαιτούν να αποδέχεστε και τα ελαττώματα των άλλων. Δώστε χρόνο στις εξελίξεις, μέχρι να σας πει η καρδιά σας πώς πρέπει να προχωρήσετε στη συνέχεια!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Επιστρατεύσετε την υπομονή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Επειδή η παρόρμησή σας θα είναι σε έξαρση, δεν πρέπει να «χαθείτε» σε ανάμεικτα μηνύματα. Η Αφροδίτη συγκρούεται με τον πιεστικό Άρη, ρίχνοντας ένα νεφέλωμα σε όλους τους τομείς… Δεν πρέπει να αφήσετε την έντασή σας να σας φέρει αντιμέτωπους με το ταίρι ή τους φίλους σας. Πριν αντιδράσετε, κοιτάξτε τη συγκυρία ως παρατηρητής. Μπορεί να υπερβάλετε σε κάποια πράγματα, γι’ αυτό προτιμήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω επί του παρόντος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365