Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Λουτρά Πόζαρ: Αυτές οι αποφασίσεις πάρθηκαν στην Γενική Συνέλευση

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Α.Ε. «Λουτρά Λουτρακίου», με μοναδικό θέμα της συνεδρίασης το σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού για την σύσταση Ανώνυμης Εταιρείας Ιαματικές Πηγές Ελλάδος – ΙΠΕ.


Στην συνεδρίαση ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις και προτάσεις, όλες με κοινό στοιχείο την αντίθεση στο σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση για την υφαρπαγή ουσιαστικά των Λουτρών.


Μπάτσης, Χατζηδημητρίου, Μπίνος και Παρούτογλου είναι αντίθετοι με το σχέδιο του Υπουργείου.


Οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι οι εξής:


Ψήφισμα με προτάσεις όλων των μετόχων, το οποίο θα παραδοθεί στους αρμόδιους φορείς 

Συγκρότηση Επιτροπής για το θέμα η οποία θα τρέξεις τις διαδικασίες από δω και πέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365