Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Συνάντηση Διονύση Σταμενίτη με το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας

Δελτίο Τύπου

«Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Έδεσσας, ΜΕΘ Γιαννιτσών και ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό στο επίκεντρο».


Συνάντηση με το Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας κ. Χρήστο Δόντσο είχε χθες, 16 Φεβρουαρίου 2021, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα θέματα που αφορούν την ενίσχυση των δύο Νοσοκομειακών Μονάδων Γιαννιτσών και Έδεσσας, τόσο σε επίπεδο υποδομών και υλικοτεχνικού εξοπλισμού όσο και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. 


Ειδικότερα, ο Βουλευτής συζήτησε με το Διοικητή το θέμα της επέκτασης του Τμήματος των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Έδεσσας, μια απαραίτητη παρέμβαση υποδομής που θα αναβαθμίσει το χώρο των επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου και κατ’ επέκτασιν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους ασθενείς. Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα της επέκτασης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου των Γιαννιτσών. Η εμπειρία των προηγούμενων μηνών, λόγω των αυξανόμενων αναγκών που υπήρξαν ως αποτέλεσμα της διασποράς της νόσου COVID-19, έφερε στην επιφάνεια την ανάγκη για ανάπτυξη της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γιαννιτσών. Δεδομένου ότι το κτίριο μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο εγχείρημα, ο κ. Σταμενίτης με τον κ. Δόντσο συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει ο συντονισμός των ενεργειών προκειμένου ο σχεδιασμός αυτός να μπορέσει να υλοποιηθεί. 


Σε συνδυασμό με τις παρεμβάσεις υποδομής που πρέπει να γίνουν στα δύο Νοσοκομεία, είναι απαραίτητο να καλυφθούν και οι ανάγκες σε ιατρικό προσωπικό. Ο κ. Σταμενίτης τόνισε ότι η ενίσχυση των Νοσοκομείων το προηγούμενο διάστημα, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να ανταπεξέλθουν οι Νοσοκομειακές Μονάδες στις απαιτήσεις που προκάλεσε η πανδημία, αποτέλεσε μια παρακαταθήκη για τα δύο Νοσοκομεία, την οποία όμως πρέπει να ενισχύσουμε μέσα από τη συνεχή ενίσχυση των Νοσοκομείων με ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365