Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Χρ. Μπάτσης: Πολύ καλή η κατάσταση στην Αλμωπία στο θέμα του Covid-19 - Δείτε τα αποτελέσματα από τα σημερινά τεστ

Η κατάσταση στο θέμα του ιού είναι πολύ καλή

Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, μέσω τηλεδιάσκεψης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή.


Τον λόγο αρχικά πήρε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος θέλοντας να σταματήσει ανούσιες φήμες που υπάρχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι οποίες μιλούσαν για πολλά κρούσματα στην περιοχή μας, δήλωσε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο και η κατάσταση στο θέμα του ιού είναι πολύ καλή και ευχήθηκε να συνεχίσουμε έτσι.


Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γ.Γ. του Δήμου Γιώργος Τσιμτσιρίδης, ο οποίος δήλωσε πως από τα πρώτα περίπου 130 rapid test που διενεργήθηκαν σήμερα στην Αριδαία, τα αποτελέσματα είναι όλα αρνητικά. Για τα υπόλοιπα τεστ θα υπάρχει ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ το απόγευμα.

2 σχόλια:

  1. Με 130 τεστ όλα καλά ας κάνουν περισσότεροι να δουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερεις κατι η ετσι για την επανασταση αντιδρας?εξυπναδα και καλα?

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365