Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Συρροή θετικών κρουσμάτων COVID-19 στο Διοικητήριο Πέλλας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Μετά από τον εντοπισμό συρροής θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε υπηρεσία της Αποκεντρωμένης Αυτοδιοίκησης του Διοικητηρίου Πέλλας, μέσα από την συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή, την οικεία Διεύθυνση Υγείας-Πρόνοιας, το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Πέλλας και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες, δρομολογήθηκαν όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία των εργαζομένων, των εξυπηρετούμενων πολιτών και της δημόσιας υγείας.


Συγκεκριμένα, έχουν ξεκινήσει οι διοικητικές ενέργειες για την αναστολή λειτουργίας των υπηρεσιών στις οποίες εντοπίστηκαν τα θετικά κρούσματα και πραγματοποιείται απολύμανση των χώρων των γραφείων, αλλά και των κοινόχρηστων χώρων του Διοικητηρίου. Παράλληλα, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προχωρά η διαδικασία της ιχνηλάτησης για την ενημέρωση και προστασία των προσώπων που πιθανών εκτέθηκαν στον ιό. 


Σε σύντομη δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Η κατακόρυφη μείωση των θετικών κρουσμάτων στην Πέλλα, εμπνέει μία αίσθηση ελπίδας και ανακούφισης, αλλά είναι σημαντικό να μην εφησυχάζουμε. Είναι αναγκαίο να παρακολουθούμε με προσοχή τις εξελίξεις και να παρεμβαίνουμε  έγκαιρα, με στόχο την πρόληψη και αποτελεσματική προστασία της δημόσιας υγείας. Μετά από τον εντοπισμό συρροής θετικών κρουσμάτων στο Διοικητήριο, προχωρήσαμε άμεσα στη λήψη των κατάλληλων μέτρων για την προστασία των εργαζομένων, αλλά και της Κοινότητας. Χρειάζεται να διατηρήσουμε τις αντοχές μας και, κυρίως, μία υπεύθυνη στάση στο κομμάτι της ενημέρωσης και εφαρμογής των μέτρων προστασίας». 

  

1 σχόλιο:

  1. προσοχή σε όσους μετακινούνται εκτός Νομού έστω και ελάχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365