Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Αλμωπία: Εν μέσω Covid-19 μαθητές αναγκάζονται να στοιβάζονται περιμένοντας το λεωφορείο (ΦΩΤΟ)

Πρέπει να βρεθεί μία λύση και οι υπεύθυνοι να προβληματιστούν από την συγκεκριμένη εικόνα

Πολλές φορές έχουμε τονίσει μέσα από το Aridaia365 τα προβλήματα συνωστισμού στα Μ.Μ.Μ.


Μάρτυρες άλλης μιας τέτοιας κατάστασης ήρθαμε σήμερα το μεσημέρι. Μαθητές και πολίτες εξαιτίας της βροχής, αναγκάστηκαν να περιμένουν στοιβαγμένοι κατά δεκάδες στο μικρό υπόστεγο του ΚΤΕΛ Αριδαίας. 


Μία παρόμοια εικόνα αντικρύζουμε καθημερινά μέσα στα λεωφορεία, με τους κινδύνους για ενδεχόμενη διασπορά του ιού να είναι μεγάλοι. Η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα από την αρχή της πανδημίας στο συγκεκριμένο θέμα, αφού παρόμοιες εικόνες έχουμε δει σε όλη την χώρα.


Πρέπει να βρεθεί μία λύση και οι υπεύθυνοι να προβληματιστούν από την συγκεκριμένη εικόνα. Ειδικά σε μία περίοδο που η περιοχή μας δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση από άποψη κρουσμάτων και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει ρίσκο διασποράς. Επίσης έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο μαθητές να κυκλοφορούν στην Αριδαία χωρίς μάσκα, κάτι επίσης επικίνδυνο για ενδεχόμενη έξαρση του ιού.


Δείτε την φωτό:




9 σχόλια:

  1. Το ΚΤΕΛ όχι μόνο στην Πέλλα είναι κράτος εν κράτει δεν το πειράζει κάνεις και είναι ανέκαθεν κρατικοδιαιτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Δημαρχος μιλησε με τον Πρόεδρο του Κτελ.Τι είπαν? δεν συμφώνησαν σε κάτι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά τα παγουρίνο,δωρο και μια ομπρέλα απο την Τσιρκοκυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να τα παίρνουν απ το σχολείο τους θα ρίξει τκ επίπεδο των κτελατζιδων ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν είναι εκεί τα λεωφορεία να φεύγουν στην ώρα τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΕΔΩ; ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜ 70 ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι γονείς να τα βλέπουν,που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.Προσωπικα,δεν θα πάρω.Ευχαριστω για το ενδιαφέρον σας,Και Κεραμεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. όλα δείχνουν ότι στα χωριά ο κόσμος δεν εφαρμόζει τίποτε.Απο εκει ξεκινάει.Το βλέπουμε όλοι μας.Έτσι για τους τύπους ψευτοβάζουν μάσκες και ψευτοτηρούν τους κανόνες.Λογικό ειναι ο κόσμος στα χωριά σε μεγαλο ποσοστό έχει μείνει πίσω σε πολλά ζητήματα.Ας ελπίσουμε ότι δεν θα μας πάρουν στο λαιμό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365