Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Lockdown: Ποιες είναι οι εισηγήσεις των ειδικών

Μεταξύ των επιστημόνων καταγράφονται δύο προσεγγίσεις για την Θεσσαλονίκη

Πρόταση να μπει σκληρό lockdown σε Αχαΐα και Εύβοια έχει πέσει στο τραπέζι των ειδικών που συνεδριάζουν από τις 10 το πρωί. 


Όπως είχε γράψει και νωρίτερα το newsit.gr το ενδεχόμενο να μπει σε πιο αυστηρό lockdown η Θεσσαλονίκη θα συζητηθεί την επόμενη εβδομάδα. 


Όμως υποψήφιες για lockdown είναι και περιοχές όπως το Ρέθυμνο αλλά και η Χαλκιδική. 


Μεταξύ των επιστημόνων καταγράφονται δύο προσεγγίσεις για την Θεσσαλονίκη:

Η μία προτείνει να ληφθούν μέτρα εδώ και τώρα, προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος «εκτροχιασμού» τόσο σε επίπεδο αριθμού κρουσμάτων, όσο και σε σχέση με την κατάσταση στα νοσοκομεία.


Η δεύτερη προσέγγιση είναι ότι… «η Θεσσαλονίκη αντέχει ακόμη» και αν δεν υπάρξει κάποια δραματική εξέλιξη, θα μπορούσε να επαναξιολογηθεί σε μία εβδομάδα από σήμερα.


Και εδώ, καταλύτης στις αποφάσεις των Ειδικών θα είναι τα στοιχεία που θα έχουν σήμερα στα χέρια τους για την κατάσταση του Συστήματος Υγείας στην συμπρωτεύουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365