Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Νοσοκομείο Έδεσσας: Πρόσληψη 4 μονίμων Ιατρών

Ανακοίνωση

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας και κατόπιν συντονισμένων ενεργειών της Διοίκησης του Γ.Ν. Πέλλας – Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας και της Διοίκησης της 3ης Υ.ΠΕ έχει εξασφαλισθεί η επικείμενη πρόσληψη τεσσάρων (4) μόνιμων Ιατρών (ΑΔΑ: 6ΥΓΟ4690ΒΛ-6ΞΦ):


-Δύο (2) ιατρών ειδικότητας ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ.

-Ενός (1) ιατρού ειδικότητας ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΦΥΜΑΤΙΟΛΟΓΙΑΣ και 

-Ενός (1) ιατρού ειδικότητας ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ.

(Λήξη υποβολής υποψηφιοτήτων έχει οριστεί η 03.03.2021, ώρα 12:00΄π.μ.).

Η ενίσχυση του ιατρικού προσωπικού αποτελεί πρώτιστο μέλημα του Νοσοκομείου.

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου Έδεσσας συνεχίζει τις προσπάθειες με γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365