Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Δήμος Αλμωπίας silver alert: Εξαφάνιση Δημοτικών Συμβούλων (ΦΩΤΟ)

Επιμέλεια άρθρου και φωτογραφίας, Γιώργος Καραγιαννίδης

Ένα επαναλαμβανόμενο φαινόμενο απουσιών από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, εκτυλίσσεται στις περισσότερες συνεδριάσεις, από εκλεγμένους με την ψήφο συμπολιτών μας Δημοτικούς Συμβούλους.


Δεν αναφερόμαστε στην καθαρά πολιτική απόφαση της παράταξης Μπίνου, η οποία πάρα το γεγονός πως πολλά από αυτά που έχει ζητήσει για την λειτουργία του Δ.Σ. έχουν γίνει, έχει επιλέξει την αποχή στις τελευταίες συνεδριάσεις. 


Αναφερόμαστε σε μεμονωμένους Δημοτικούς Συμβούλους, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία των συνεδριάσεων απουσιάζουν. Μπορούμε να καταλάβουμε πως οι μεσημεριανές ώρες των συνεδριάσεων δεν βοηθούν, αλλά από την στιγμή που πολίτες τους τίμησαν με την ψήφο τους, οφείλουν να βρουν χρόνο και να είναι παρόν σε κάποια συμβούλια. Αφού επέλεξαν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση και είχαν την τιμή να εκλεγούν, πρέπει να θυσιάσουν προσωπικό και εργασιακό χρόνο, για να είναι παρόν στο ανώτατο θεσμικό όργανο του Δήμου. Αν δεν έχουν χρόνο, υπάρχει και η λύση της παραίτησης.


Επιμέλεια άρθρου και φωτογραφίας, Γιώργος Καραγιαννίδης




5 σχόλια:

  1. Από πού και ως ου είναι πολιτική στάση η μη συμμετοχή του Μπίνου στα δημ.συμβουλια...μια στάση άκρατου εγωισμού και παιδιάστικη συμπεριφορά ς...κι αυτός ο άνθρωπος ήταν δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στοχευμένο άρθρο. μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Αλμωπία βρίσκεται σε κίνδυνο και όχι οι συγκεκριμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ροδα είναι και γυρίζει, στις επόμενες εκλογές θα παραμείνουν αφαντοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365