Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Survivor 4: Αυτά τα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής οι παίκτες -Σε δύο μήνες έβγαλαν σχεδόν 50.000

Οσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Το Survivor 4 συνεχίζεται και οι μάχες όσο περνάει ο καιρός γίνονται ακόμη πιο σκληρές.


Κόκκινη και Μπλε ομάδα κάθε φορά μπαίνουν στον στίβο μάχης με περισσότερη δύναμη και θέληση για τη νίκη, καθώς όλοι θέλουν τα έπαθλα ασυλίας και φαγητού. Οσο περνάει ο καιρός τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, οι οποίοι θέλουν να δουν ποιοι παίκτες θα φτάσουν στην τελική ευθεία του «Survivor 4».


Ομως, όσο ο καιρός περνάει τόσο… φουσκώνουν και οι τσέπες των παικτών. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το οποίο αποκάλυψε τα χρήματα που παίρνουν οι παίκτες του «Survivor 4.


Με αφορμή τους δύο μήνες, λοιπόν, που βρίσκονται στο ριάλιτι επιβίωσης, και τα όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, η εκπομπή μιλά για το πόσα χρήματα έχουν συγκεντρώσει μέχρι τώρα οι παίκτες του «Survivor 4».


Πόσα χρήματα φέρεται να έχουν πάρει οι παίκτες του «Survivor 4»


Το συνολικό ποσό αφορά τις εβδομάδες που οι παίκτες βρίσκονται στο Survivor 4


Γιώργος Κοψιδάς: 3.500 ευρώ/εβδομάδα = 28.000 ευρώ

Άννα Μαρία Βέλλη: 4.000 ευρώ/εβδομάδα = 32.000 ευρώ

Πάνος Καλίδης: 4.500 ευρώ/εβδομάδα = 36.000 ευρώ

Ελευθερία Ελευθερίου: 4.500 ευρώ/εβδομάδα = 36.000 ευρώ

Αλέξης Παππάς: 5.000 ευρώ/εβδομάδα = 44.000 ευρώ

Τριαντάφυλλος: 6.000 ευρώ/εβδομάδα = 48.000 ευρώ

Ανθή Σαλαγκούδη: 6.500 ευρώ/ εβδομάδα = 45.500 ευρώ

Για τους πρώην μαχητές, άλλοι έχουν συμφωνήσει να παίρνουν το ποσό των 500 ευρώ/εβδομάδα και άλλοι το ποσό των 1.000 ευρώ/εβδομάδα. Ετσι, έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα από 4.000 έως 8.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365