Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Σκύδρα: Έφυγε ο καθηγητής Ηλίας Χριστοδούλου

Διαβάστε την ανάρτηση του Δάνη Τζαμτζή

Διαβάστε την ανάρτηση του Δάνη Τζαμτζή:


Έφυγε ο Ηλίας Χριστοδούλου καθηγητής, πρωτοψάλτης και Αρχων Μαιστωρ της του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας.


Καθηγητής μου στην 2α και 3η Λυκείου στα Λατινικά και η αιτία που έμαθα και έγραψα στις εξετάσεις για το Πανεπιστήμιο 19.5 στα Λατινικά. Τεράστια η προσφορά του στην κοινωνία της Σκύδρας και της ευρύτερης περιοχής . Χιλιάδες οι μαθητές του όλα αυτά  τα χρόνια της εκπαιδευτικης του πορείας. Όμως τεράστια και η προφορά του στα κοινά είτε  μέσα απο τον ΦΕΣ Αριστοτέλη είτε ως δάσκαλος βυζαντινής μουσικής και πρωτοψαλτης στον Ιερό ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας. Χαιρόσουν να τον ακούς να ψέλνει. Η Εκκλησία τον τίμησε με το οφικιο του Άρχοντος Μαιστορος.


Η προσφιλής μου προσφώνηση προς αυτόν ήταν Κύριε Καθηγητά. Καθηγητά μου ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό παράδεισο να έχεις. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.


Θα σε θυμάμαι πάντα με πολύ όμορφα συναισθήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365