Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Ισοπαλία με 1 - 1 ο Αλμωπός στην Τρίγλια - Ισοφαρίστηκε με αμφισβητούμενο πέναλτι στο τέλος - Όλα τα αποτελέσματα

Επιμέλεια Γιώργος Καραγιαννίδης

Με ισοπαλία συνέχισε τις υποχρεώσεις του στην Football League ο Αλμωπός Αριδαίας, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 - 1 στην έδρας της Τρίγλια. Μεγάλα παράπονα για την διαιτησία από τους κυανόλευκους, πάλι καταλογίστηκαν δύο πέναλτι κατά του Αλμωπού.


Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη είχε τον έλεγχο στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να σκοράρει στο 83ο λεπτό με διαγώνιο σουτ του Μάνιου μέσα από την περιοχή. 

Δυστυχώς όμως όπως και την πρώτη αγωνιστική, έτσι και σήμερα, καταλογίστηκαν δύο πέναλτι κατά του Αλμωπού. Στην πρώτη εκτέλεση ο Παπαστεριανός έστειλε την μπάλα άουτ στο 70' λεπτό, ενώ το δεύτερο πέναλτι (το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα) μετουσιώθηκε σε γκολ στο 91' λεπτό από τον Βραζιλιάνο Μπρίτο, για το τελικό 1 - 1. 

Κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών για την φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο προπονητής του Αλμωπού Γιώργος Τυριακίδης.


Ο Αλμωπός εκτός από το γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες, με τους Πέττα, Μάνιο και Κουρουπή να μην μπορούν να βρουν στόχο.


Ο Αλμωπός πήρε τον πρώτο βαθμούς στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ μένει η πικρία για τον τρόπο που ήρθε η ισοφάριση, με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική οι άνθρωποι των κυανόλευκων έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία. Σε βάρος της ομάδας της Αριδαίας έχουν καταλογιστεί 4(!!!) πέναλτι τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η διοίκηση του συλλόγου οφείλει να προστατέψει την ομάδα από επικίνδυνους διαιτητές.


Την Κυριακή στις 15:00 ο Αλμωπός αγωνίζεται για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, εντός έδρας με την Κοζάνη.


Οι ενδεκάδες των ομάδων:





Δείτε τα αποτελέσματα από όλες τις αναμετρήσεις του ομίλου του Αλμωπού:


ΠΟ Τρίγλιας – Αλμωπός Αριδαίας 1-1

ΝΠΣ Βέροια – Απόλλων Πόντου 1-0 

ΑΕΠ Κοζάνης – Ολυμπιακός Βόλου 1-3 

Θεσπρωτός – ΑΟ Καβάλα 0-1 

Πανσερραϊκός – Πιερικός 2-0

11 σχόλια:

  1. Παιδια αυτο το πραγμα βλεπο να γινεται παντα εναντον της ομαδας,ειναι διατεταγμενη αποστολη να εξαφανισουν το ηθικο της ομαδας και μετα λενε για Ελληνες διαιτητες,δεν ντρεποντα καθολου, κυριε Ζαγορακη και κυριε αντωνιου καντε κατι αυτα ειναι απαραδεκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως έπρεπε μετά το 0 - 1 να σκουντήξει κάποιος τον Τυριακίδη στον πάγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τυριακιδης μέχρι το 0-1ηταν ξύπνιος ε? Και μετά κοιμήθηκε!Φτάνει βρε το μένος και το κόμπλεξ με το να φέρουν δικό σου προπονητή!Εκεί ήσουν και το ειδες? Γιατί αν ήσουν εκεί είσαι στη διοίκηση οπότε άλλαξε τόν.....
    Υ.γ.Τα συγχαρητήρια μην ξεχάσουμε να δώσουμε στον Αστέριο για την εκλογή του.
    Για

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σφαγή. Προχωράμε την Κυριακή δύσκολο ματς πρέπει να το πάρουμε. Και αφού καταλογιζουν συνέχεια πέναλτι ας παίξει ο καραγιαννιδης ασος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στην ομάδα ! Προφανώς κάποιοι έχουν να δώσουν σοβαρές εξηγήσεις .Κάπου εδώ αυτα τα 4 πέναλτυ είναι ζήτημα εθνικής σημασίας να μάθουμε τι παιχτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. την Κυριακή θα καούν τα σίδερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πιο ιστορική ομάδα της Αλμωπίας για δευτερη συνεχόμενη αγωνιστική σφαγιάστηκε... Προχωράμε δυνατά!! Ψηλά το κεφάλι μαγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα που δεν εχει κοσμο στα γηπεδα με αυτα που γινονται, μ αυτους τους περιεργους της διετησιας θα γινοταν χαμος.ΠΑΜΕ ΑΛΜΩΠΑΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τόσους προπονητές που εχει η Αλμωπία τι τον θέλει τον Τυριακιδης???Ντροπή βγαλατε χολή από την δεύτερη αγωνιστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηρεμία .Όλα καλά.Γυρίζουμε σελίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365