Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Αριδαία: Πολίτες τίμησαν με παρέλαση τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάσταης

Η κατάληξη της παρέλασης ήταν το Ηρώο στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου της Αριδαίας

Συμβολική παρέλαση από περίπου 5ο - 6ο άτομα πραγματοποιήθηκε πριν λίγα λεπτά στον πεζόδρομο της Αριδαίας.


Πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι ξεκίνησαν από την Πλατεία Αγγελή Γάτσου κρατώντας Ελληνικές σημαίες και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο, παρέλασαν στον Πεζόδρομο της Αριδαίας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τα 200 χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 και τους ήρωες της.


Η κατάληξη της παρέλασης ήταν το Ηρώο στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνδρου και Ιωαννικίου της Αριδαίας.

13 σχόλια:

  1. Χωρίς αποστάσεις, μάσκες και λοιπά μέτρα προστασίας. Μάλλον είναι πιο Έλληνες απο εμάς τους υπόλοιπους. Δεν περίμενα τίποτα περισσότερο απο αυτούς, είναι ίδιοι με τους άκρα αριστερούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητο aridaia365, σεβαστη η αποψη σου για το συμβαν αλλα οταν εχεις δημοσιο λογο θα επρεπε να αποφευγονται τετοιοι τιτλοι. Δηλαδη εμεις που σεβομαστε τους ανθρωπους που χασαμε απο κορονοιο και ολους τους υπολοιπους που υπακουουν στους νομους και μενουν μεσα, δεν σεβομαστε την επετειο 200 ετων ελευθεριας; Τιμη ειναι να σεβεσαι και να υπερασπιζεσαι το συνταγμα και τους νομους του κρατους... Ολα τα υπολοιπα ειναι εντυπωσιασμοι και λαικισμοι. Οτι εκαναν δηλαδη οι συριζαιοι πριν λιγες μερες και τωρα γεμισαν οι μεθ και τα νεκροταφεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την στιγμή που γίνεται ένα περιστατικό οφείλουμε να το μεταφέρουμε και ο τίτλος να αντικατοπτρίζει αυτό το περιστατικό. Οι άνθρωποι που έκαναν παρέλαση ήθελαν να τιμήσουν την σημερινή επέτειο με αυτόν τον τρόπο. Δεν αναφέρετε πουθενά ότι όλοι οι υπόλοιποι που δεν έκαναν παρέλαση δεν σέβονται την σημερινή επέτειο. Από κει και πέρα όλοι γνωρίζουμε τα μέτρα που ισχύουν. Η δουλειά μας είναι να μεταφέρουμε γεγονότα όχι να επιβάλουμε την εφαρμογή των μέτρων.
      Γιώργος Καραγιαννιδης

      Διαγραφή
    2. Σωστή η άποψη σου αλλά βάλε και φωτογραφίες να δουν όλοι τι έγινε. Και δουλειά των δημοσιγραφων είναι να κάνουν ρεπορτάζ η να αναδημοσιεύουν άρθρα με προϋποθέσεις. Αν ήσασταν παρών σίγουρα θα είχατε φωτογραφίες γιατί πάντα το κάνετε αρα λογικά κάποιος σας το μετέφερε σαν συμβάν. Πιστεύω κάνατε λάθος και δεν μας εχετε συνηθίσει σε τέτοια ατοπήματα. Ευχαριστώ για την δημοσίευση η μη.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν στα σοσιαλ πολλά βίντεο που δείχνουν τι έγινε, όποτε τα είδαμε και έχουμε άποψη, χωρίς να 'μαστε παρόν. Αν βρισκόμασταν στο σημείο φυσικά και θα υπήρχαν φωτογραφίες και βίντεο. Όποτε δεν χρειάστηκε να μας μεταφέρουν τι έγινε, κυκλοφορούν βίντεο που αποδεικνύουν τα γεγονότα.
      Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί από την αρχή προσπαθείτε να μας την πείτε και να αποδείξετε ότι κάνεμε κάτι λάθος. Ξανα λέω, η δουλειά μας είναι να μεταφέρουμε γεγονότα και μονο.
      Γιώργος Καραγιαννίδης

      Διαγραφή
    4. Κύριε μου 3:44 ...Να ξέρετε ότι το Σύνταγμα έχει καταλυθεί και δεν σέβεται η Βουλή όλων των κομμάτων τους Νεκρούς μας.. Κακός που δεν βγήκατε όλοι στους Δρόμους Να τιμήσετε τους παππούδες μας...Αν θέλανε να μας σώσουν και να μην θρηνήσουμε τόσα θύματα θα είχαν σωστή διαχείριση και αντιμετώπιση..Δηλαδή:Ο fda είναι ο Αμερικάνικος Οργανισμός που ενέκρινε το Εμβόλιο της faizer αλλά και την φαρμακευτική αγωγή που προλαμβάνει τον ιό και δεν μπαίνεις οποίος νοσεί στην ΜΕΘ...Εδώ Η Ε.Ενωση όχι μόνο δεν δέχτηκε την φαρμακευτική αγωγή αλλά Πλήρωσε Κανάλια και Γιατρούς και Γκρέμισαν τις οικονομίες και τις Ελευθερίες των Ανθρώπων...Αυτά .....

      Διαγραφή
  3. Πολύ καλά έκαναν οι άνθρωποι και μπράβο τους! Ούτε περισσότερο Έλληνες είναι από εμάς ούτε το έκαναν για να πάνε κόντρα στο σύνταγμα κ τους νόμους!!! Όσο για τα μέτρα και τις αποστάσεις, τα οποία πιστεύω τήρησαν, μέσα στα σούπερ μάρκετ έστω και της μικρής μας κοινωνίας, βλέπετε να τηρούνται μέτρα και αποστάσεις? Και παρεμπιπτόντως την πορεία των μεταναστών προ ημερών στην Αθήνα μήπως έτυχε και την είδατε? Ας έχουμε εθνική ομοψυχία μπας και σωθούμε ως έθνος και δεν θα καταστραφεί η Ελλάδα ούτε θα εκτιναχθουν τα κρούσματα επειδή μια χούφτα άνθρωποι περπάτησαν 50 μέτρα για να τιμήσουν την ημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ.3:44 Το Σύνταγμα έχει καταλυθεί από όλα τα κόμματα της Βουλής και δεν σέβεται τους νεκρούς μας... Αντίθετα όλοι έπρεπε να βγούμε στους Δρόμους και να τιμήσουμε τους παππούδες μας..Δεν είναι καιρός να τρωγομομαστε μεταξύ μας...Αν θέλαν να μας βοηθήσουν να μην θρηνήσουμε τόσους νεκρούς θα δεχόντουσαν την Φαρμακευτική αγωγή που πρότεινε ο FDA (Αμερικανικός οργανισμός) ο οποίος ενέκρινε και το εμβόλιο της faizer.Αλλα προτίμησαν ως Ε.Ε να φέρουν Εμβόλιο και να πληρώσουν κανάλια και καταργήσουν τις ανθρώπινες Ελευθερίες... Αυτά....
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για άλλη μια φορά οι Έλληνες διχάζονται .
    Αδιόρθωτοι νεοέλληνες σε όλα διχασμένοι.
    Μετά για όλα φταίνε οι ξένοι.
    Φτάνει πια ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να τελειώσουμε εμείς!! τελειώστε εσύς κι αφήστε εμάς να συνεχίσουμε το είδος μας τουλάχιστον να χαρούν και η πρόγονοι μας!!

      Διαγραφή
    2. ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΒΛΑΚΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ...

      Διαγραφή
    3. Ως λογικός δεν θα νικήσεις ποτέ

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365