Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Παρακολουθήστε την Εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Παρακολουθήστε την Κεντρική Εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση:

Ο Δήμος Αλμωπίας τιμώντας την σημαντικότερη σελίδα της νεότερης ιστορίας της χώρας μας και συμμετέχοντας στους πανηγυρικούς εορτασμούς για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, προετοίμασε μια σειρά από εκδηλώσεις, με σκοπό αφενός την ανάδειξη της σημασίας του εορτασμού της επετείου ως γεγονότος μείζονος εθνικής σημασίας, αφετέρου να αφήσει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ιστορικά στοιχεία για τον ρόλο της Αλμωπίας στην Επανάσταση του 1821.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του Δήμου Αλμωπίας, για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση είναι αφιερωμένη στα ιστορικά γεγονότα στην Αλμωπία κατά την περίοδο της Τουρκοκρατίας και της Επαναστάσεως του 1821 καθώς και σε δύο μεγάλες μορφές του Αγώνα με καταγωγή από την Αλμωπία, τον Αγγελή Γάτσο και Κωνσταντίνο Μπίνο.

Ομιλητές της εκδήλωσης είναι ο κύριος Ιωάννης Γεωργίου, Εκπαιδευτικός και ο κύριος Χρήστος Μπίνος, Πρώην Δήμαρχος Αριδαίας, Οδοντίατρος.

Χαιρετισμό απευθύνει ο Δήμαρχος Αλμωπίας, Χρήστος Μπάτσης.

Λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από την σελίδα του Δήμου Αλμωπίας στο Facebook και από το κανάλι του Δήμου Αλμωπίας στο Youtube.
Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί, την συμπλήρωση 2 αιώνων από την Εθνεγερσία! 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΖΗΤΩ ΤΟ 1821!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!



1 σχόλιο:

  1. Μπραβο, μπραβο. Φανταστικη πρωτοβουλια, υπεροχο αποτελεσμα. Δημαρχε πολυ καλο. Μπραβο στον κ. Τακη. Φανταστικος ο επιλογος. Το ακουν καποιοι εκει που λαμβανονται οι αποφασεις? Γιαννη συγχαρητηρια. Και σε αλλες τετοιες εκδηλωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365