Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Προσλήψεις 4 ατόμων στο Δήμο Αλμωπίας - Όλα τα ονόματα και οι ειδικότητες

Δείτε τα ονόματα και τις ειδικότητες

Δείτε τα ονόματα και τις ειδικότητες:


Προσλήψεις για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού-COVID-19

Τη σύναψη νέων συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού-COVID-19 , σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74 ν.4745/2020 και 175 ν.4674/2020 και για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών , των κάτωθι: 


Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο





Πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου
Ορισμένου Χρόνου

Πρόσληψη προσωπικού, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2014-2020» ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 9Β «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ - ΕΚΤ»συγχρηματοδοτούμενο από το ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας ». 



Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο

3 σχόλια:

  1. Πολύ μέσων πέφτει...και άλλη έχουν ανάγκη για δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έρθουν ξανά οι εκλογές τα λέμε τότε Μπάτση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συντηρητής κτιρίων.. δηλαδή μπογιατζής..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365