Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Θεοδώρα Τζάκρη: Κατέρρευσαν τα ψέματα του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη

Δελτίο Τύπου

Εκτός του Ταμείου Ανάκαμψης η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Έδεσσας και ο οδικός άξονας Νάουσα - Σκύδρα (κάθετος στην Εγνατία).


Όλοι οι πολίτες της Πέλλας θυμούνται το Ταμείο Ανάκαμψης και τη μάχη ανακοινώσεων των κυβερνητικών βουλευτών και του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας περί δήθεν επικείμενης ένταξης του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Έδεσσας σε αυτό.


Όπως έγινε γνωστό  σήμερα, τα μόνα οδικά έργα που τελικά εντάσσονται στο Ταμείο Ανάκαμψης είναι το τμήμα Τρίκαλα - Εγνατία (ή όπως είναι γνωστό το βόρειο τμήμα του Ε65), ο οδικός άξονας Αντίρριο - Ιωάννινα και ο αυτοκινητόδρομος Α90 (γνωστός και ως Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης - ΒΟΑΚ).


Εκτός χρηματοδότησης μένει τόσο ο οδικός άξονας Θεσσαλονίκης - Έδεσσας που έχει ιδιαίτερη σημασία για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, καθώς αποτελεί τον κεντρικό οδικό άξονα της Πέλλας, όσο και ο οδικός άξονας «Βέροια - Νάουσα - Σκύδρα», που χάνουν έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν χρηματοδότηση και σαφή χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης, παρά τις δεσμεύσεις όλων των παραπάνω πολιτικών παραγόντων ότι επίκειται άμεση δημοπράτησή τους, ακόμη  και εντός του 2021.


Η κ. Τζάκρη μετά την εξέλιξη αυτή έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Όταν προειδοποίησα με δελτίο τύπου μου στις 4-2-2021, μετά τη συνάντησή μου με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας  Απ. Τζιτζικώστα, είχα δεχτεί τα "ομαδικά πυρά" και τις διαψεύσεις από τους πρωταίτιους της υπανάπτυξης της Πέλλας. Τώρα που μάθαμε και επισήμως ότι δεν εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης ούτε η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης - Έδεσσας ούτε ο οδικός άξονας Νάουσα - Σκύδρα (κάθετος στην Εγνατία) έχουν να πουν κάτι; Μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια τους πολίτες της Πέλλας, όπως τους κοιτούσαμε την περίοδο 2015-2019, όπου στην σκληρή περίοδο, πριν την έξοδό μας από τα μνημόνια, διασφαλίσαμε 10.000.000 € για τις απαλλοτριώσεις, χρήματα τα οποία η κυβέρνηση παρανόμως μέχρι σήμερα  δεν αξιοποιεί και δεν αποδίδει στους δικαιούχους ιδιοκτήτες;


Μετά τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες και όλους τους πολίτες της Πέλλας: Τώρα που οι αλήθειες δεν μπορούν να κρυφτούν, είναι μονόδρομος για την Πέλλα η επαναφορά της διακυβέρνησης του τόπου στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νοιάστηκε για μας και επέτρεψε να αποδώσουν οι κόποι μας για να διασφαλίσουμε γενναίες χρηματοδοτήσεις για πλήθος μελετών και έργων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365