Δευτέρα 1 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο Νηπιαγωγού και μαθητών του Νηπιαγωγείου Ξιφιανής

Ευχαριστήριο

Η Νηπιαγωγός και οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Ξιφιανής ευχαριστούν θερμά τον (άτυπο) Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου τους,  γιατί με τις δικές τους προσπάθειες και δράσεις ,τη φετινή και περσινή σχολική χρονιά, έγινε δυνατή η προμήθεια του σχολείου με ηλεκτρονικό υλικό (laptop, βιντεοπροβολέας,  cd player, μικροφωνική συσκευή), το οποίο συμβάλλει σημαντικά  στην εκπαιδευτική διαδικασία

Οι μαθητές και η Νηπιαγωγός του Νηπιαγωγείου Ξιφιανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365