Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Θεσσαλονίκη: Τρεις νεκροί από φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο (φωτο)

Δείτε τις φωτογραφίες

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη. Νεκροί εντοπίστηκαν τρεις άνθρωποι μετά από φωτιά σε εγκαταλειμμένο χώρο στην οδό Πίψου, στην περιοχή Ξυλάδικα Θεσσαλονίκης.


Πρόσφυγες, χρησιμοποιούσαν τον χώρο στο τρίτο όροφο του κτιρίου, για καταφύγιο και να ζεσταθούν από το κρύο.


Όταν έφτασαν οι πυροσβέστες ήταν ήδη νεκροί από τις αναθυμιάσεις, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. Οι ηλικίες τους είναι 37 έως 40 ετών.


Συγκλονίζει η εικόνα ενός άνδρα που κατάφερε να διασωθεί και κάθεται σκυμμένος στο πεζούλι του κτιρίου, σκυφτός να μην μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.


Δείτε τις φωτογραφίες του thestival.gr από το σημείο:







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365