Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

«Το ΞΕΝΙΑ Έδεσσας περνάει σε νέα εποχή»

Δελτίο Τύπου Διονύση Σταμενίτη

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. προχώρησε στην προκήρυξη του νέου ηλεκτρονικού ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού για τη μακροχρόνια εκμίσθωση του ΞΕΝΙΑ Έδεσσας. Συγκεκριμένα πρόκειται για ακίνητο συνολικής επιφάνειας κτιρίων περί των 4.130 τ.μ., που βρίσκεται επί γηπέδου 7.901,56 τ.μ. επί της Λεωφ. Φιλίππου 35, για το οποίο δεν απαιτείται η έκδοση ΠΕΑ.


Σκοπό του διαγωνισμού αποτελεί η μακροχρόνια εκμίσθωση για 30 χρόνια, με δυνατότητα παράτασης για 20 επιπλέον χρόνια. Βασικός στόχος είναι η αξιοποίηση του εμβληματικού κτιρίου της πόλης της Έδεσσας, που θα προσδώσει αξία στο τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής. 


Αναφορικά με τη σημερινή εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας κ. Διονύσης Σταμενίτης επικοινώνησε με το Διευθύνοντα Σύμβολο της ΕΤΑΔ κ. Βλαστό τον οποίο ευχαρίστησε για τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης ώστε να προχωρήσει ο διαγωνισμός και το ΞΕΝΙΑ Έδεσσας να περάσει σε μια νέα εποχή.


Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τον περασμένα Ιούνιο  ο Βουλευτής Πέλλας μαζί με το Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου και μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Αθανασίου είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της ΈΤΑΔ κ. Βλαστό, όπου μέσα σε άλλα τέθηκε και το θέμα της αξιοποίησης του ΞΕΝΙΑ Έδεσσας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365