Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλώτειας στηρίζει την Ελασσόνα

Ανακοίνωση

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλώτειας Άγιος Δημήτριος σε συνεννόηση με τις δημοτικές αρχές, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να προσφέρει άμεση βοήθεια στους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας στην Ελασσόνα, ανέλαβε να συλλέξει και να αποστείλει είδη πρώτης ανάγκης, τα οποια θα συγκεντρωθούν στην αίθουσα της κοινότητάς μας αύριο Τρίτη 23 Μάρτιου μεταξύ 16:00 και 19:00 απο μέλη του συλλόγου. 


Λίστα αναγκαίων τροφίμων μακράς διαρκείας:

 * Αλεύρι

 * Ζυμαρικά

 * Όσπρια

 * Γάλα εβαπορε

 * Σκόνη γάλακτος (για παιδιά)

 * Κονσέρβες (παντός τύπου)

 * Δημητριακά

 * Παξιμάδια

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας είτε μέσω της σελίδας μας στο Instagram και το Facebook είτε στα τηλέφωνα 6976940492 και 6984350443 . 

Επισης θα θελαμε να σας ενημερώσουμε πως όσοι επιθυμουν να συνεισφέρουν οικονομικά, μπορουν να καταθεσουν τη δωρεά τους στον παρακάτω λογαριασμό τραπέζης που άνοιξε ο Ερυθρός Σταυρός προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων.

Τράπεζα eurobank

Αρ.λογαριασμου: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR26.0260.2400.0003.0020.1205.013

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας στην προσπάθειά μας αυτή

2 σχόλια:

  1. στη Φιλώτεια έχει πολλά άτομα κάτω απ το όριο της φτώχεις που πεινάνε...Γι αυτους κάνατε κάτι ? Ποιά Ελασσόνα ρε παιδια...υπάρχει κεντρική κυβέρνηση γι αυτους...εμεις ας κοιτάξουμε τους συγχωριανούς μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365