Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021

Π.Ε. Πέλλας: Τι πραγματικά ισχύει με την απαγόρευση κυκλοφορίας

Το Aridaia365 από την πρώτη στιγμή, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα ενημέρωσε του αναγνώστες του για όσα ισχύουν από σήμερα το πρωί

Στις περιοχές με βαθύ κόκκινο στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας εντάχθηκε από σήμερα το πρωί στις 06:00 η Π.Ε. Πέλλας, εξαιτίας μεγάλης αύξησης κρουσμάτων Covid-19.

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του Νίκου Χαρδαλιάς, υπήρχε μία σύγχυση και μία παραπληροφόρηση που αφορούσε την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το Aridaia365 από την πρώτη στιγμή, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, ενημέρωσε του αναγνώστες του για όσα ισχύουν από σήμερα το πρωί.


Όπως σας ενημερώσαμε από χθες με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν αλλάζει, αφού σύμφωνα με το ΦΕΚ της προηγούμενης εβδομάδας(20/3) σε όλη την επικράτεια ισχύει το ίδιο ενιαίο ωράριο 21:00 - 05:00.


Το όλο μπέρδεμα προέκυψε από λανθασμένη ενημέρωση είτε από τα social, είτε από άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ δημοσίευσαν το ΦΕΚ που είχε δημοσιευθεί πριν δύο βδομάδες (13/3), στο οποίο οι περιοχές με βαθύ κόκκινο είχαν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 19:00 - 05:00.

Στο ΦΕΚ που θα δημοσιευθεί σήμερα(27/3) δεν θα γίνει καμία αλλαγή που να αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας

Αυτό που πραγματικά ισχύει είναι πως η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 20/3 είναι ενιαία για όλη την επικράτεια, από τις 21:00 ως τις 05:00 και ουσιαστικά δεν αλλάζει κάτι στην Π.Ε. Πέλλας όπως σας ενημερώσαμε από χθες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365