Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Στον Εδεσσαϊκό Νίρλας, Σίσκος, Παπαστεργίου και Γιαννόπουλος

Διαβάστε τις ανακοινώσεις του συλλόγου

Διαβάστε τις ανακοινώσεις του συλλόγου:


Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΙΡΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ!!!


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Στέλιου Νίρλα.Ο έμπειρος και καταξιωμένος μέσος με καταγωγή από την Λάκκα έχει γεννηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου του 1989.Έχει αγωνιστεί στον Μ.Αλέξανδρο Ηράκλειας, Εθνικό Γαζωρου, Καβάλα, Απόλλων Κρύας Βρύσης και Νάουσα. 


Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Στέλιος δήλωσε :


Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Εδεσσαϊκό.Ευχομαι να κάνουμε μια καλή αρχή και να έχουμε υγεία όλοι μας.Θα προσπαθήσω να βάλω και εγώ από την πλευρά μου ένα λιθαράκι στην προσπάθεια της ομάδας κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες καταστάσεις. 


Στέλιο καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκό 


ΕΠEΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΣΙΣΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ !!!


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Αρσένη Σίσκου.Ο ποδοσφαιριστής έχει γεννηθεί στις 24 Ιουλίου του 1996 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Εδεσσαϊκού.


Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Αρσένης δήλωσε :


Νιώθω τεράστια χαρά που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά σε αυτήν την μεγάλη ομάδα που λέγεται Εδεσσαικός. Από την μεριά θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να πετύχουμε τους στόχους μας ομαδικά και ατομικά


Αρσένη welcome back


ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ Ο ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Παπαστεργίου. Ο καταξιωμένος επιθετικός ειναι γνώριμος σε όλους καθώς έχει ξανα αγωνιστεί στους Πράσινους την περίοδο 2016-2017 όπου βοήθησε στα μέγιστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1993 και εχει αγωνιστει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Αετό Σκύδρας, Τυληκράτη Λευκάδας, Λευκάδια, Μακεδονικό, Μουδανιά, Θερμαϊκό,Εθνικο Γιαννιτσών,'Αρη Κασσανδρειας και Εθνικό Σοχου. 


Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις στο επίσημο site της ομάδας μας δήλωσε: 


Επιστρέφω σε γνώριμο και οικείο περιβάλλον. Υπόσχομαι να προσπαθήσω για το καλύτερο Θέλω να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για την ιστορία που έχει ο Εδεσσαϊκός. 


Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ 


Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του 26χρονου Βασίλη Γιαννόπουλου.Ο ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Βέροια έχει γεννηθεί στις 11 Νοεμβρίου του 1995 και αγωνιζεται κυρίως ως χαφ και κεντρικός αμυντικός μέσος.Ξεκίνησε την καριέρα του από την Βέροια ενώ έχει αγωνιστεί πραγματοποιωντας εξαιρετικές εμφανίσεις με τις ομάδες του Καμπανιακου της Νίκης Αγκαθιας του Αλμωπου και των Γιαννιτσων. 


Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ο Βασίλης ,μας είπε τα εξής:

Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον Εδεσσαϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να έχουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές υγεία !!


Βασίλη καλώς ήρθες στον Εδεσσαϊκό 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365