Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Πέλλα: Μια σύλληψη για ναρκωτικά και μια εξιχνίαση κλοπής - Διαβαστε λεπτομέρειες

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας:


Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (18 Μαρτίου 2021) το πρωί, σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 19,6 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό δισκίο, που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή. Επίσης, σε βάρος του επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του  κορωνοϊού.


Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, προχθές (17 Μαρτίου 2021) το πρωί, αφαίρεσε από κοινόχρηστο χώρο οικοδομής, που βρίσκεται σε περιοχή της Πέλλας, ένα ποδήλατο, αξίας 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας. Το ποδήλατο βρέθηκε από τους αστυνομικούς και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365