Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Δ. Γιάννου για τον δρόμο Έδεσσας - Θεσσαλονίκης: Η Πέλλα δεν πρέπει να γίνει ο τόπος των χαμένων ευκαιριών

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας

Διαβάστε την ανάρτηση του Δημάρχου Έδεσσας: 


ΔΡΟΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Από την πρώτη στιγμή είχα εκφράσει την άποψη ότι ο δρόμος Έδεσσα - Θεσσαλονίκη πρέπει να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και αποδεικνύεται ότι ήταν η πλέον ενδεδειγμένη λύση!


Θέλω να εκφράσω την αγωνία μου και τη μεγάλη μου στεναχώρια, διότι χάθηκε κι αυτή η ευκαιρία να αποκτήσουμε γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα. 


Η Πέλλα έχει δικαίωμα στην ασφάλεια και στην ανάπτυξη! Στον Δήμο Έδεσσας έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να διεκδικούμε και να πετυχαίνουμε σημαντικούς στόχους και γι' αυτό ενώνω τη φωνή μου με τους άλλους Δήμαρχους και τον Αντιπεριφερειάρχη της Πέλλας, προκειμένου να βρούμε λύση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. 


Η Πέλλα δεν πρέπει να γίνει ο τόπος των χαμένων ευκαιριών και θα διεκδικήσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι αυτό το έργο πνοής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365